Kalmar!

Jaha då sitter man här i vad man trodde var sin nya bostad men som för 5 minuter sedan inte blev det..Fick nämligen just det här mailet:

Hej!
Det har tyvärr blivit så attt du fått nycklar till rum 3201, du skall enl kontrakt ha nycklar till 3203,
det vore bra om du kan komma in till oss snarast så att vi kan byta dem o du får ditt rum enl kontrakt. Du kan ringa på tel 0480-447524 om du inte kan komma in i dag.
Mvh Marie Gérard

ÅH SÅ IRRITERANDE! Har precis packat upp allting och nu ska jag byta rum, suck =( Tycker att kalmarhem borde kompensera på något sätt men det verkar inte som det när jag pratade med dem....dåligt dåligt!

Annars så har veckan i Kalmar varit jättebra. En riktigt trevlig helg där vi hunnit med 2 flyttar (min och Robins), fått ordning på Robins lägenhet, varit utanför och lyssnat på forever young, besök av Daniel med mamma å Pelle, tagit en promenad i staden, varit en sväng på Öland(!) och åkt bil fram och tillbaka hur många gånger som helst, med mera med mera ;). Fint väder med och det är ju alltid ett plus.

Nollningen har alltså precis börjat och vad bra ordnat det har varit, riktigt roligt! I måndags var vi på välkomstsittning, mellanfest och kårfest, en jättelyckad kväll! Igår var det stadsvandring och trubadurkväll och ikväll är det dags för Gardenparty - var riktigt taggad förut men humöret förstördes lite av det där jävla mailet....Men hungrig som en varg är jag så visst ska det sitta fint med en 3-rättersmiddag...:)

Måste säga att vi på ekonomihögskolan är överlägsna alla andra program när det kommer till att sjunga högst ;)  

Jaja dags att fixa iordning sig lite!

Hoppas alla har det bra =)

TJOhej  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0