Death Valley dag 9

Vaknade tidigt efter den hemska natten och ingen av oss hade sovit en blund. Checkade ut och hoppade in bilen for att ta oss till syndernas stad Las vegas! Men for att ta oss till Las Vegas skulle vi forst aka genom Death Valley.
Death Valley ar ett stort omrade med oken dar det blir over 50 grader pa sommaren. Mamma var nervig over att aka genom oknen ifall det skulle handa nagot! I guideboken stod det att man inte rekomenderar turer genon Death Valley under sommarmånaderna men om man bestämt skulle åka därigenom skulle man ha en "ormbettslåda", extra dunk med bensin, mobiltelefin och vatten till kylaren, vi hade nada!  Men inte hande det nagot, utan vi akte ungefar halva vagen sedan svangde vi av och tog en annan vag till Vegas som skulle ga lite snabbare. Innan vi svangde av stannade vi i Death valley for att tanka, sjuuk varme sa det blev fort att springa in i affaren for lite luftkonditionering! Robin kopte poptarts som ar som en liten paj men den smakade ackligt, vi fattade inte forrens efterat att man skulle varma dem i micron...

Death Valley

Sand                                                                      Joshua Trees! 


...Och sedan anlande vi in Vegas Baby!!! Eftersom vi kom till hotellet innan check in time sa fick vi nyckeln till poolerna. Underbara poolomraden, ena med en sa kallad Lazy river dar man flyter runt i en strom med badbatar, den andra med en stor pool med sandstrand och en stor bubbelpool. Hur fint som helst! Vid det har laget var vi lite hungriga sa vi at pa Dennys som lag granne med hotellet. Maten dar var supergod och STORA portioner, me like! Till slut kunde vi checka in pa rummet...Fatta vilket lyxigt hotell vi hamnade pa, basta jag nagonsin bott pa i alla fall, och nagonsin kommer bo pa for den delen hah! Tahiti Village heter hotellet och vi fick en lagenhet for 8 personer med 2 kok, 2 badrum, 2 vardagsrum och 2 sovrum. 4 stora flatscreen tvs sa en varsin tv, gott. Eftersom vi hade kok sa akte vi till Walmart och handlade massa kak och dricka. Pa kvallen festade mamma, pappa och Robin till lite men jag tog det lilla lugna sedan begav vi oss ut i vimlet i Vegas!

Vid poolen                                                             Lazy river!

Ett dopp i poolen                                                   Köket i den 144:a kvadrat stora lägenheten

Maste saga att jag verkligen avskydde Vegas till en början! Skitigt med massa skräp pa marken, irriterande mexikaner, massa fulla ungdomar som ramlade overallt, spyor varannan meter och allt gar ut pa att salja saker. Visst var det otroligt fascinerande med alla sinnessjuka stora byggnader som blinkar i alla mojliga farger, neonskyltar och alla jippon men nar man vant sig vid det var det inget vidare langre! I alla fall sa var jag jattetrott efter en somnlos natt och en lang dag i bilen och den uttrottande varmen gjorde alltså kvallen i Las Vegas mest jobbig. Efter bara ett par timmar tog vi shuttlen tillbaka till hotellet dar jag fick ett eget rum med skon stor sang for mig sjalv, lovely! Den natten sov jag som en nyfodd bebbe kan jag lova!

På väg in till Vegas                                               Vackert hotell byggt som sagoslott

Fyra våningar med M&M godis m.m                     Las Vegas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0