Hänt i veckan

Hej hopp, här är en liten uppdatering om vad som har hänt den senaste tiden :)

Torsdag: Jobbade. Var på länsmuséet och kollade på en film om oljeproblemen i Latinamerika med personer där verkligen alla såg likadana ut (utom jag) :) 

Fredag: Jobbade. En otroligt rolig kväll med de bästa! Tacokväll med tjejkompisar, vin och utekväll. Festade lite med lilla Johan Palm, han som var med i idol, han har bra musiksmak kom jag fram till, vi lyssnar på exakt samma musik! :) Annars var det dans hela natten lång, underbart! 
Johan Palm presenterar söt tonårspop utan koordination. ## Foto: EMMA SVENSSON/ROCKFOTO
Lördag: Landet med familjen. Åkte båt på yxningen och spelade kubb med farmor och farfar på kvällen. 1-1 blev det i matcher! Grillade i solen.

Söndag: Åkte hem till Robin och åt pizza och kollade på 2 filmer. En japansk skräckfilm och en actionfilm om rymdvarelser. 

Måndag: Jobbade. Tvättade alla kläder! Grillade med Daniel = mys :). Filmkväll.

Tisdag: Kinarestaurang (I Love Ming Palace) och IKANO med Daniel. Träffade Cissi. Åt jättegod mat hos mamma och pappa. Började småpacka hemma.  

Onsdag: Har precis kommit hem från jobbet och ska alldeles snart börja packa ner lite kläder och förebereda allt annat som måste fixas! I natt åker vi, OMG!! Kalifornien snart kommer vi!! Vi åker kl 05.00 imorgon (torsdagen 27:e maj) till Linköpings flygplats och om allt går som det ska så avgår planet klockan 06.15. Väl framme i Amsterdam kl 08.10 så får vi vänta cirka 3 timmar till nästa plan. Planet till San Francisco avgår alltså 11.20 och vi ska vara framme i SF 13.20 deras lokala tid (vilket är 22.20 svensk tid). Så det kommer bli en lååång dag, dygnet blir faktiskt till och med 9 timmar längre på grund av tidsskillnaden...Nej nu är det dags att få saker gjorda!! 

KramiSsssArrRR



Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej! Lyckades hitta din blogg:)..så nu hoppas jag det kommer uppdateringar om era äventyr i USA häri. Hoppas ni har det jättebra!!

Kram

2010-05-28 @ 18:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0