How soon is now?

Har haft två helt fantastiska helger! Förra helgen var Lina och Cissi här och vi var ute och käkade på restaurang och på lördagen var det stan och kräftskiva på kvällen =) Jessica och Linda hade hyrt en lokal vid sandra restaurang, var faktiskt en riktigt bra lokal, och mycket folk, många drog ganska tidigt, men mina vänner från skolan var kvar och vi hade verkligen grymt skoj med mycket galen dans =) Även Robin och hans vän var med! Söndagen var en lugn dag, ingen av oss var direkt bakis, men man är ju ändå alltid lite seg dagen efter så därför slappade vi tills de åkte hem till lkpg igen! Tycker det alltid är lika kul med besök..Man behöver lite östgötar runt omkring sig för att känna sig riktigt normal, trygg och bekväm =) 

Den här helgen var Daniel här och vi var också ute och åt på restaurang för att fira vår 10-årsdag (table 20 även denna gång). Kul att servitören känner igen mig nu, hehe ^^. Men nästa gång blir det nog larmgatan 10, kan ju inte bli värsta rutinmänniskan....När vi kom hem fick jag världens vackraste örhängen av Daniel! På lördagen var vi i Hansa City, vi skulle egentligen till sova butiken för att testa ut en säng, men jag ångrade mig i sista minuten, bättre att köpa en säng till Linköping när jag kommer använda den =) På kvällen gick vi till Robin och lagade mat och kollade på massa filmer! På natten såg vi på tack för musiken där Lars Winnerbäck var gäst. Fick rysningar när han spelade elegi låten, tycker den är sorglig, handlar ju bland annat om när hans tjej fick missfall =/

Söndagen var slappardag, gick ner till "stranden" och solade lite, det känns ju fortfarande som det är sommarväder! Spelade lite musikquiz på ipaden...När man inte kan köra på Harrys i Linköping så får man väl stilla sina abstinens på annat sätt!Annars har det varit en del plugg, men mycket mindre än vad det borde varit, och har varit ganska stressad under några veckor men det blir som det blir. Sitter 5 timmar imorgon, till klockan 19 (!) med en stor tenta som handlar om räkenskapsanalys, affärsredovisning och budgetering. Finns bara ett ord för detta - BLÄ! Så borde nog fortsätta läsa lite nu, har ju inte blivit så mycket pluggande av i helgen och jag har ett antal formler som måste in i hjärnan om jag ska lyckas få nåt poäng imorgon =) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0