XX skola och Linas matkasse ^^

Då sitter man i Kalmar igen då...Kom tillbaka för 8 dagar sedan, men måste säga att det har känts som att man varit här i minst en månad. Det är skillnaden mellan att vara hemma och att vara i Kalmar, varje vecka känns som en månad här, medan hemma i Linköping så känns varje månad som en vecka, så det där med att tiden går fort när man har roligt stämmer verkligen!! Fördelen med att inte direkt ha något att göra i Kalmar är att man hinner ta igen allting man missat över sommaren såsom att se massa filmer, alla serier och det viktigaste av allt, man får tid att riktigt lyssna igenom massa musik =)

The XX 

Skolan har kommit igång igen, har hunnit med en dugga och 3 inlämningsuppgifter. Blev glad när jag fick reda på att jag fick alla rätt på duggan, trodde att jag kunde få massa fel för att jag var slarvig med att redovisa mina uträkningar men det verkade räcka, fick till och med en stor glad smiley ritad av läraren, hihi =). Kursen vi har nu heter affärsredovisning och budgetering, så man har väl ägnat lite tid åt att debitera och kreditera massa konton. Nästa vecka ska vi börja arbeta i Visma och göra något case och skriva rapport på det, annars är det mest att plugga hemma. Snacka om att det hittills är så mycket skönare än turismkurserna förra året! De var verkligen jobbiga! Efter affärsredovisningen ska vi däremot läsa kalkyleringen och den kursen ska vara riktigt hemsk så ser inte fram mot den...Den här gången är vi ännu fler i vår klass, hela 167 personer faktiskt...Gosh! 

Pedagogik på hög nivå! Om man har 100 kr och ska betala av på 5 månader, hur mycket betalar man då i månaden? Jo 20 kr i månaden!! Ungefär så svår var mattedelen den lektionen när läraren skulle förklara hur interimsskulder och interimsfordringar fungerar...Bra med lite lugn start nu när man varit borta från matten så många år hihi. De där lapparna på tavlan är alltså låtsaspengar ala lyxfällan...=) 

I fredags var vi på Olearys och kollade på fotbollen, det var jättebra stämning tills ungefär några minuter innan matchen var slut och ungern gick och vann..=P

Imorgon ska vi sitta på universitetsbiblioteket och plugga hela dagen... 

Jag och Robin har beställt Linas matkasse här i Kalmar, så om 2 veckor levereras det hit, ska bli nice! Om någon är intresserad att testa så använd den här rabattkoden: K235747 så kostar det bara 499 kr + att man får en fruktpåse värd 109 kr på köpet första gången man beställer. Matkassen går att avbeställa närsomhelst så man binder inte upp sig under någon period, så absolut värt att testa eftersom första matassen ch fruktpåsen blir mycket billigare än butik :)

Annars har jag hunnit spendera en del tid hemma hos Robin, vi kollade på Trainspotting (riktigt bra!), X-Men, Bereavement och The Perfect host (också riktigt bra). Den första och sista filmen kan jag verkligen rekommendera, lite konstiga och så men sånt är bara bra ^^

The perfect Host:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0