Groupievarning? =)

Denna helg har mamma och pappa varit på besök i Kalmar. Det är alltid kul att ha de här men helgen tar slut alldeles för fort! Som vanligt blir det ordentligt med mat och mycket onyttigheter men det hör liksom till :) Vi är värsta slackerfamiljen, haha, moffsar i oss massa skit (typ 1 kg choklad och annat godis och fet mat) och ligger och glor på film hela eftermiddagarna och kvällarna! Fast det är kanske att överdriva, för att kompensera latheten tog vi faktiskt en promenad till och från stan...yay duktigt :) :)

Åh att man inte bor i London! Nu har jag fått en facebookinbjudan till ett Babyshambles gig (utan Peter) i London igen, men av Drew denna gång som spelar i Babyshambles. Jag har även pratat med Peters vän en del och han är jättetrevligt :) Känns konstigt att prata med honom när Peter är i samma rum, men samtidigt lite spännande att veta vad de sysslar med för tillfället :)  

Babyshambles

Annars kommer den här veckan vara tråkig men ska försöka göra det bästa av situationen. Kommer sitta i skolan och ha föreläsningar, sitta i grupparbete och fortsätta med företagsanalysen och när man väl är hemma ska man väl sitta med instuderingsuppgifter och sammanfattningar så 4 dagar av världens tråkigaste saker men det är bara att stå ut! I helgen kommer Daniel hit! Yippie :)  

Kommentarer
Postat av: Evelina

Söt blogg!

Allt bra med dig? :)

Kram Evelina

2012-01-31 @ 21:04:13
URL: http://honevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0