Snart börjar skolan!

Idag är jag ledig men solen lyser tyvärr med sin frånvaro! Det skulle vara underbart att ligga ute i solen och läsa en bok och lyssna på musik men det ser mörkt ut på den fronten.

Det var ett tag sedan jag skrev, åtminstone kanske för 2 veckor sedan så tänker uppdatera lite vad som hänt.
 
Jag ligger på reservplats 3 till sjuksköterskeprogrammet i Linköping så antagligen kommer jag in i efterhand om ett par veckor men då har redan miljöprogrammet börjat så om jag trivs där (och om jag kan bli djurskyddsinspektör) så kommer jag fortsätta på miljövetarprogrammet! Jag börjar redan på fredag, då med introduktion och nollning. Det ska faktiskt bli kul att börja plugga på universitetet, hoppas det känns rätt bara och att jag klarar av det utan att bli sönderstressad! 

Liten del av Campus och Skvallertorget i Norrköping

Jag slutar jobba på Scandic på onsdag men jag ska fortsätta extrajobba där vissa helger och lediga dagar, kommer behöva alla extrapengar som jag kan tjäna!

Jag har varit i mina föräldrars sommarstuga i Hjulerum tillsammans med min familj och Daniels familj. Vi åt massa god mat, spelade kubb och slappade i solen. Killarna var ute med båten och fiskade och badade.

Bilder från Hjulerum för ett tag sedan: 
  Pappa på en ö i yxningen                Robin och mamma på altanen
 
  Robin, min bror fiskar  abborre                    Jordgubbar är gott!

För ett par dagar sedan var Skänningemarken (Sveriges äldsta och största marknad). Jag var där med Therese, Cecilia och Marcus. Har i stort sett varit där varje år sedan barnsben! Mycket beroende på att mina farmor och farfar bodde i skänninge när jag var yngre. Dessutom sålde pappa godis där under en period så har många minnen därifrån :).

Pappa sätter upp marknadsställningarna         och....jag säljer godis!  


Det här året köpte jag massa ost, korv till Daniel, och lite naturgodis och snacks. Det var jättevarmt så blev lite jobbigt efter ett par timmar med hettan och så mycket folk men det var i alla fall trevligt att gå runt och kolla på alla saker och alla människor!  

I fredags var jag med Cissi och Wasse i Viggeby. Vi låg på klipporna och solade och badade, lyssnade på musik och grillade. Kan livet bli bättre? Tror inte det! 

I lördags var jag och Daniel i Norrköping. Vi beställde kinamat på spicy hot och åt utomhus och gick runt lite i Norrköping, önskade bara att vi hade mer tid för jag ville shoppa lite på new yorker ;) men hann ej!  På eftermiddagen/kvällen var lite folk här, bland annat Jonte och hans flickvän Elin från Stockholm och hälsade på. Vi grillade och förfestade, sedan gick vi tjejer till en fest i abisko eller aaaaabisko (hehe) medan killarna stannade hemma och spelade guitar hero. Vi festade lite där sedan var det Harrys som gällde! En trevlig dag och kväll =)
 

Igår jobbade jag över ett par timmar, var jättemycket att göra på jobbet, men när jag kom hem fick jag en glad överraskning av Daniel, han hade lagat en jättefin middag ♥. Jag somnade tidigt på kvällen och vaknade vid halv 8 imorse! Snart kommer Kajsa hit, men först ska jag bada och äta!
Trackback
RSS 2.0