Lite allt möjligt

Åh vad trevligt det var i fredags! Uteservering med vännerna, förfest hos Helen och Björn och sedan Harrys =)

Nu har vi bestämt hotell i London och all annan planering är färdig. Men jag vill verkligen gå på musikal, mamma mia skulle vara något eller musikalen om Michael Jackson (thriller)!

Jag har kommit in på miljöprogrammet i Norrköping, och är 31 reservplats till sjuksköterskeprogrammet i Linköping.
Men jag hoppas verkligen miljöprogrammet leder till att jag så småningom kan bli djurskyddsinspektör annars vet jag inte vad jag gör =/ Men 14:e augusti sätter det igång i alla fall! 

Japp nu ligger jag hemma och har ont lite överallt främst benet och nacken, ramlade pladask när min dumma tygpåse trasslade in sig i cykelhjulet, aj aj!! Har varit hemma i 2 dagar nu och inte gjort något, så uttråkad!

Men ikväll ska jag till kajsa och baka bullar, kladdkaka och cocostoppar som ska bjudas på imorgon på Kajsas födelsedag! =)  

Så ligger det till...

Hemma från Hultsfred

Yes hemma från festivalen, i och för sig var det nästan en vecka sedan jag kom hem men har inte orkat att skriva förrens nu.... Jag och Anna åkte hem 2 dagar tidigare än tänkt, och Daniel var jättesnäll som fixade med skjuts så vi kom hem ♥

Festivalen var helt OK. Väldigt olik peace and love, mycket mer "fri" och mycket skitigare! Men tyvärr var det bara 4 artister jag ville se(Killers, Franz ferdinand, Kings of leon och Snoddas), men de var värda varenda krona, sååå bra!
Annars var festivalen väldigt lugn, hände inte allt för mycket egentligen...Vädret var helt okej, några regnskurar ibland men aldrig kallt (förutom på natten). Mycket nytt folk...Vi hade jättebra grannar som hade en gitarr med sig och hade världens grymmaste musiksmak - verkligen toppen! =) Anna shoppade mycket ;) Japp helheten var bra, men festivalen kunde haft mer saker som man kunde sysselsatt sig med, och självklart bättre bokningar!

Några bilder:
 
Vårt Campingområde                          Malin, Anna och jag


Lars Winnerbäck på snoddasspelningen    The Killers


En minnespryl med rädda barnen              Konstiga människor (gula mannen)





Den här veckan har varit fylld med jobb, det finns hur mycket som helst att göra nu, blir trött bara jag tänker på det! Men igår var i alla fall jag ledig och då shoppade jag och Cissi på stan. Det slutade med 3 sommarklänningar, 2 par örhängen, 1 halsband, 1 par skor och en väska! Jättekul att komma hem med nya saker, helnöjd med alla köp.




Idag har det hänt en underbar grej. Vi har nämligen bokat en resa till London!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag, Daniel, mamma, pappa och Robin åker till London den 19sep-22sep, ååh vad roligt det ska bli =) =)
Gillar den staden oerhört mycket och egentligen har jag inte en aning om varför...men den är mysig på något sett!
Måste säga att vi har gjort ett ordentligt klipp på flygbiljetterna hahaha (2 kr per person tur och retur) så hela 10 kr gick det på för hela sällskapet...inte illa, inte illa....Däremot blir ju hotellet desto dyrare!

En annan Londonresa för cirka 1 år sedan

Cameron, Angelica, Drew  (Madame Tussauds)      Daniel och Bob Marley

London eye                                                  En telefonkiosk på Baker street

Dubbeldäckare vid Trafalgar Square

Daniel vid houses of parliament (Big ben)            På promenad i Regent park

Middag på Sugar reef innan vi såg musikalen "We will rock you" Queens låtar!




God natt!

Imorgon bär det iväg!

Bussen avgår klockan 09.15 på morgonen från resecentrum så då bär det av till hultsfredsfestivalen! Kommer bli riktigt roligt, det känner jag på mig. Anna och jag brukar ha kul. :)

Jag har försökt packa några timmar, men det går verkligen inget bra! Jag tvättade igår på kvällen och kläderna har inte torkat ännu....aaaaaaaw stackars mig, så nu har jag stått med en hårfön och fönat kläderna torra i ett par timmar, inte alls kul! Sedan försökte jag bränna skivor till festivalen för vi ska ha med oss en stereo, men det gick inte heller bra! Förstörde 4 skivor sedan sket jag i det, så den här dagen har varit ganska fylld med otur..

...men allt har inte varit dåligt idag! Linda N var nämligen i Linköping och det var ett tag sedan vi sågs! Vi var ett gäng som lagade mat hemma hos mig och vi hade en jättemysig middag med roliga samtalsämnen!

Vi tänkte se festivalfilmen för att komma i stämning men Anna hade glömt den hemma men det var kanske bara bra för annars skulle det bli väldigt sent!

Nu ska jag packa klart det sista och sedan försöka sova...


Snyggingarna, Linda, Anna och Jag =)



Natti!



2 dagar kvar

Vilken mysig dag torsdagen var! Anna och jag gjorde iordning oss inför kvällens grillfest ganska tidigt. Lite senare kom Helen och Björn hem till oss och vi gick till Skåland (ett ställe i ryd där det finns utomhusgrillar). Hannes hade varit duktig och anordnat en grillfest och det blev jättelyckat. Vi käkade, drack, pratade och spelade kubb. Vi körde tjejerna mot killarna. Det var kul att träffa så mycket nytt folk! På kvällen gick jag, Anna och Hannes till Jenny och Maria och festade vidare och sedan hamnade vi på Platå där vi dansade till 02.30 tiden. Jag sov över hos Anna och dagen efter jobbade vi - inte lika kul ;) 



Igår var jag ute på Hamlet med Daniel, Rikard, Emelie, Maria och några fler. Det blev en galen utekväll med efterfest hemma hos oss. Very nice!  



Snart ska jag laga mat och tvätta. Måste ha lite rena kläder till Hultsfredsfestivalen som jag åker till på tisdag förmiddag!
Tyvärr är jag inte lika exhalterad över hultsfred som jag var över peace and love, just för att bandbokningarna inte håller samma klass. Men jag och Anna kommer ha skitkul i alla fall trots färre band att titta på.
Roskilde har ett väldigt bra artistutbud i år och om jag visste det tidigare skulle jag åkt dit! (Oasis!!, Kanye west!!, Coldplay!!, Peter Doherty!!, Lily Allen o.s.v)

Men på hultsfredsfestivalen ska jag i alla fall se The Killers, Franz Ferdinand och Kings of Leon

 





Nu blir det till att laga qournfärssås med pasta! Det är inte lite gott =)

Bye bye

En händelsefull dag =)

De senaste dagarna har varit ganska händelselösa, i söndags sov jag nästan hela dagen, duschade och fixade lite hemma, sedan grillade jag och Daniel och sedan somnade jag igen och sov för natten. I måndags var det jättemycket att göra på jobbet så var helt slut, efter jobbet åkte jag till mina föräldrar. Igår var det jätteslappt på jobbet istället, när jag kom hem spelade Daniel, Rikard och Magnus guitar hero så jag kollade när de spelade och sedan beställde vi pizza. En jättegod falafelpizza på pizzeria Victoria! Kajsa kom över en liten snabbis med :) Resten av kvällen kollade jag på film och tog det lugnt!  

Men idag däremot, Oj oj, idag har det varit fullt upp hela dagen. Jag vaknade kl 04 imorse av att vår lilla katt muffins skrek högt, han hade hamnat i kattslagsmål hemma hos oss. En annan katt hade kommit in och de började bråka. Det blev fullt med svarta tuffsar i hela lägenheten och muffins var helt förskräckt, stackars liten. Han lugnade dock ner sig efter ett tag och kunde ligga hos mig och mysa resten av morgonen. ♥ 

På förmiddagen åkte jag, Anna, Cissi och Maria till Viggeby. Vi handlade först mat och snacks på Priso. Det var jättehärligt att komma iväg till Viggeby, vi grillade, solade, badade, lyssnade på musik, spelade kort och snackade, kändes som riktig sommar! Efter ett par timmar kom Therese, Kajsa och Ninna och joinade oss i Viggeby, men de hade lite otur för bara någon timme efter de kommit så började det åska.
Tyvärr var jag lite slarvig med solskyddsfaktor så hela ryggen är helt bränd, suck!

Efter vi badat så färgade jag och Anna håret, jag blev blondare och Anna färgade håret svart! Mitt hår blev tyvärr lite gul/blont så imorgon blir det att åka till frisören och köpa silverschampoo (tar bort gula toner i håret). Sedan funderar jag även på att göra lite slingor, får se om jag orkar. Annas hår blev såååå fint, hon passar verkligen i svart!

Vid 18-tiden blev jag och Daniel hämtade av Robin för att åka och grilla hos mamma och pappa. Det blev supergod mat, hemmagjord klyftpotatis, grillad qournfilé (vegetariskt för min del) sås och fetaostsallad, mums! Vi var där ett par timmar sen ville Robin hem för han blev lite sjuk av katten, så han skjutsade hem oss.
 
Jag och Daniel kom precis hem från att ha varit på utomhusbio i trädgårdsföreningen. De visade Maria Larssons eviga ögonblick, men jag tyckte inte den var direkt bra så vi kollade bara på halva filmen sen begav vi oss hemmåt.

....Och nu är jag hemma!

.....Och nu ska jag sova!

Natti =)

RSS 2.0