Shopshop

Nu är jag ägare av dessa skor =) Behövde verkligen nya skor och äntligen hittade jag några par som är jättesköna att gå i. Skorna på sista bilden är ju inte direkt supersnygga men otroligt varma och sköna och det behövs nu när vintertider börjar närma sig! Antagligen bara ensäsongsskor då kvalitén inte brukar vara den bästa - men men! Allt är självklart skinnimitation, sann vegetarian som jag är hihi.   
 


Music when the lights go out
Is it cruel or kind, not to speak my mind. And to lie to you. Rather than hurt you. I'll confess all of my sins, after several large gins. But still I hide from you. Hide what's inside from you. And the alarm bells rings. When you say your heart still sings. When you're with me. Oh won't you please forgive me. But I no longer hear the music. 4 December Medborgarplatsen Stockholm Debaser Medis - We'll be there!


Jag är en aning gulare, eller guldigare? Silverschampoo I love you!  

Tjopptjopp

Födelsedagens månad

 I oktober fyller många år. 18 Oktober var det pappas tur! Grattis Grattis :)  

Daniel fyllde år den 23:e oktobober och dagen efter det Mormor och Viola! GRATTIS ALLA =DJag vann ögonskuggorna på tradera - och en Nirvana skiva! Yippie :) Dessutom har jag beställt en halloweendräkt som jag ska ha på mig om den nu kommer hit i tid och om den nu passar, det märks så småningom. 

Så snart är det alltså Halloween och nu har jag bestämt mig för vilken fest jag ska på..Ska bli superskoj!

Maskeradstämning:

Den här gången kommer jag vara pirat..hihi 

Åh Godissugen!

Ciao


IamBecauseWeAre

...en dokumentär av Madonna som fick mig att tänka till.....

Nu sitter jag på Tradera och budar på lite saker! Hoppas verkligen att jag får nåt av det jag lagt bud på =)

Det här budar jag på iaf, allt i nyskick: 60 mineralögonskuggor med tillhörande borstar och fodral (hoppas hoppas hoppas), parfym från Lacoste, parfym från DKNY, parfym från Kate Moss, 2 parfymer från Escada och 2 Cd-skivor (verve och smiths)

Tjingtjing

Välkommen tillbaka =)

Musse är tillbaka och lyckan är fullständig :) Mammas och pappas katt försvann för 9 dagar sedan men kom äntligen tillbaka nyss. Han har antagligen suttit inlåst i ett förråd för han är helt avmagrad och var utsvulten när han kom hem. Tycker så synd om honom! Rösten är hes och han kraxar fram små läten, sedan går han och vinglar med bakre delen av kroppen. Hoppas bara inte han får några framtida men. Vi läste att njurarna på katter kan kollapsa efter bara några dygn utan vatten, men förhoppningsvis har han tur. Vi ringde veterinären men de sa att vi skulle avvakta tills imorgon för att se hur han mår. Usch jag minns när Izra var inlåst i ett cykelförråd, de dagarna var rent ut sagt förjävliga! Tur att det gick så väl med henne och idag är hon frisk och glad!


Musse


På grund av missen har jag inte haft nån lust till plugg överhuvudtaget. Så imorgon blir det att stressa fram de sista uppgifterna för att sedan börja plugga till slutproven.

I helgen var jag iaf på kryssning! Det var skoj. Vi åt supergod mat på en väldigt fin restaurang med lite loungemusik. Vi tänkte förfesta i hytten men dumma Cinderella hade tagit bort taxfreen på båten - så irriterande...Så vi fick dricka all alkohol i baren istället. Som tur är kom vi alla undan skapligt billigt eftersom vi blev bjudna på en stor del av alkoholen. Mådde inget vidare dagen efter (sjösjuka självklart) men många goda drinkar och shots blev det..haha...3 öl, 4 glas bubbelvin, 1 banana daqiuri, 1 cuba libre, 1 smirnoff ice, 1 lakritsshot, 1 jägermeister shot, 1 lemon shot, 2 fishermansfriend shot och 1 tequila shot...Inte alls illa! Lite spel, lite dans och lite mingel blev det under kvällen...Trevligt, men det kommer nog dröja innan jag åker någon mer gång. Kände nog att det inte riktigt var min grej trots allt. Vi åkte partybåten där Färjan 1, 2 och 3 har spelats in, men såg varken Håkan, Glenn eller Antonio eller vad de nu heter hehe...=P Ganska skönt för den där kocken Glenn är skapligt irriterande och Håkan har verkligen 0 självuppfattning.

Idag firade vi min moster som fyller år! Grattis :)


TjoHejsan!


RSS 2.0