Herregud!

Carola är rolig hon, åker till Haiti för att träffa sitt fadderbarn (som inte gått i skolan på 2 år och inte har någon mat på borden=vart går pengarna till?) för att göra reklam med honom som ska läggas ut på youtube och ger honom en Hugo boss parfym som stöd/betalning ^^. Aja han kanske svälter ihjäl men han kommer ju trots allt lukta gott när han dör. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6641311.ab Sedan ska man ju inte lita blint på vad Aftonbladet skriver, det mesta är skitsnack =P. För några år sedan var hon även med i en dokumentär/gala om hemlösa och gav bort sin egen cd-skiva till dem i julklapp, hehe :)

Den folkkära Carola:
 



Igår hade jag, Anna och Kajsa en riktig myskväll! Först åt vi plankstek på Hamlet och pratade bort några timmar på krogen/restaurangen sedan gick vi och inhandlade massa godis och läsk och vandrade mot bion. Där såg vi Happy valentine´s day, en härlig feel good film faktiskt utan att vara så där äckligt romantiskt sliskig. Promenad både till stan och från stan. Mycket trevlig kväll ^^. Idag är det fredag igen..Ska bege mig iväg om ett par timmar till Cecilia, vi ska laga lite mat och bara umgås, den här helgen har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt, ingen utgång alltså :). Imorgon ska jag till LambOtoWn! Nästa helg blir det cocktailparty hos Helen och Björn så därför är det bra att ta det lugnt nu i helgen!

Trailern:
 

En vårkväll i lekparken =)



Alla hjärtans dag

14:e Februari - Happy valentine! ♥


Idag har min mormor, Roland och föräldrar varit på besök hos oss i Ryd. Jättetrevligt! Vi åt Ben and Jerry´s glass (cookie dough, vanilla toffee crunch) som jag är barnsligt förtjust i (främst cookie dough) av någon anledning, antagligen för att det smakar mest som godis och me love sweets :)...Och choklad (salmiak och mint) i mängder, en riktigt frossardag med fairtradeprodukter = duktigt :)

  

Igår såg jag och Daniel Brokeback Mountain, en film som nog alla har sett förutom vi känns det som. Den var inte så läskig (läs pervers) som jag trodde, blev lite generad en gång haha men det var lugnt ändå. Helt okej om än lite långsam.

På kvällen, i brist på annat såg jag och Daniel delfinalen av melodifestivalen, lika ointressant som vanligt...=P. Det är skumt att låtarna alltid är så otroligt tråkiga när det kommer till melodifestivalen, det är ytterst sällan man tycker att en låt har något speciellt, kvalitet (ex bra text och ett unikt sound eller åtminstone en vacker låt). Alla är verkligen kopior av låtar som redan finns, och käckt ska det vara. Någon låt lät som en blandning mellan Britney Spears i versen och BWO i refrängen (första låten) en annan låt lät precis som Amy Winehouse (med undantag att AMY är sjukt mycket bättre) lite mixat med Supremes eller liknande (Pauline)...Bandet med gubbarna som sjöng den svenska låten hade en sångare som sjöng otroligt falskt. Highlights lät och såg ut som Magnus Carlsson =/. Det sista numret var bara osmakligt, med läskiga kläder, i ett försök att se sexigt ut?! och en typisk tråkig danslåt. En annan tjej som sjunger en svensk icke ihågkomlig låt ala 40talsstuk?, hippare hoppare med Dogge (haha) Jaa, vad ska man säga! Men alla tycker ju olika. Det finns till och med en grupp i Linköping som kallar sig typ för melodivfestivalklubben som ägnar en STOR del av sitt liv (och sin ekonomi) till melodifestivalen, så något bra måste det ju finnas med schlager(??)...Inte min musiksmak dock, men vissa tycker att min musiksmak är konstig, (dålig?) men det är för att de inte orkar lägga ner energi på musik utan vill bara ha lättlyssnad musik ;). Nej men det är kul och tur att alla tycker olika! Det värsta är att det kommer spelas på radio konstant! Suck! Så nu har jag klagat på det tillräckligt....=)  

En danslåt som är gjord för kommersiellt syfte men som faktiskt är relativt bra (dock ganska trött på den) men iaf rolig att dansa till :)
 


VinterOS har hoppat igång, trevligt trevligt. Skidskytte är skoj :)

Upp och jobba tidigt imorgon - läggdags!

natti!!

Parody på Fireflies med Owl City hahaha

Den riktiga låten :)


Några parodier :)

Tiden...

Går alldeles för fort! Hur sjutton kan det redan vara torsdag?!! Vad hände med söndag, måndag, tisdag, onsdag?!! Den här veckan har jag inte alls hängt med =/. Dirty dancing går på TV just nu, för typ 239 gången de senaste månaderna. Patrik Swayzee dog = Dirty dancing blev en legendarisk film som måste spelas minst en gång i veckan på varje TV-kanal..

Promenad ute i det vackra vädret med ny underbar musik i mp3spelaren hann jag med idag, så otroligt skönt det var ute - och vackert i solen!

Nu minnsann ligger Muffins och sover lugnt och skönt i mitt knä, varför kunde han inte göra det klockan 05 imorse istället?! Nejdå då måste han vara uppe och leka och störa nattsömnen aka beautysleepen :P..suck katter :)
  
Min diet gick inget vidare, fick eksem av det som kliade som sjutton, verkar vara lite överkänslig mot ev ägg eller nötter som jag åt extremt mycket av. Jättetråkigt eftersom det gick så himla enkelt och bra. Nästan 5 kg försvann på bara nån månad (utan motion) men eftersom jag har börjat äta som vanligt igen = inte ett dugg vanligt då jag har festat flera ggr, ätit pizza i mängder och ett par kilo lösgodis hit å dit så har jag gått upp lite i vikt igen hah!! Men dem ska bort snart igen...Träningen börjar på måndag och då blir det hård träning i 1 månad, nån som vill hänga på?? *PLZ!!* Inte så smart att fråga här kanske då bara 4 st har min bloggadress hahaha, facebook is the shit ^^ 

Intressanta skivsläpp: Newton Faulkner - Rebuilt by Humans,  Pearl Jam - Backspacer.
Favoritvideo och låt på MTV för tillfället Owl City - Fireflies

En underbar romantisk och fin låt som jag får rysningar av att höra - varje gång!
Många fina (och mindre fina) minnen kommer tillbaka....  
Älskar Newton Faulkner
Synd att han inte blir känd i Sverige, skulle vara kul att se honom live!
 
 

BYEEEEEEE!!

För stunden

Varför tänker man alltid framåt i tiden egentligen? Kan man inte bara leva i stunden, i nuet och känna sig nöjd med allt man har? Lycklig...Herregud, man har ju egentligen allt som är utav värde! Hela tiden strävar man efter nya saker att göra, "om jag gör det så blir allt jättebra". Framtiden, framtiden, framtiden...Västvärlden och vår kultur är allt bra konstig...Men samtidigt...Om man nöjer sig med allt man har och att nuet känns som det ultimata, då skulle man ju sluta sträva efter saker...bara stå still och trampa på samma ställe. Man skulle helt enkelt "ge upp" och sluta utvecklas...Så framtidstänket kanske inte är så dumt ändå, men visst skulle det vara skönt att bara stanna upp och njuta av stunden och livet utan att känna stress för vad som kommer att hända, för det är ju trots allt här och nu vi lever, inte i framtiden...^^ 

Så nu ska jag tänka tillbaka i tiden istället - Helgen. Partyparty - Anna 27 år! Som alltid, eller som för det mesta var det sinnesjukt kul :). Jag och Kajsa pysslade med presenten hemma hos mig först och hade en liten miniförfest där vi gjorde i ordning oss och dansade och sjöng lite. Hos Anna åt vi tårta, sjöng, spelade spel och bara tjattrade om allt möjligt. Daniela och Anneli kom på besök till Linköping vilket alltid är toppenkul! Tyvärr mådde kajsa inget bra så hon följde inte med ut :(. Sedan blev det iallafall krogen. Dans hela kvällen! Älskade att vi var ett gäng som sjöng samma vers "how long how lo-o-o-ng will I slide, seperate my si-i-ide I dont, I don't believe it's ba-a-a-d to slit my throat it's all I ever." till typ 4 olika låtar och den passade in utmärkt på alla hahaha. I slutet dansade jag och Anna "tjejtryckare" till Tommy körbergs "stad i ljus" i mitten när alla stod i en fin rund ring runt oss..fniss :) Mycket trevligt folk ute, dock inte många som man kände. Var kravall samtidigt så många var på den istället. Nej grymt kul var det. Efterfest - javisst! Kom hem vid halv 6 tiden på morgonen, lagom för en bra utekväll.  
 
Anna, f.d klasskamrat, Jag                               Johanna, Daniela, Anneli

Frida, Kajsa                                                       Linda



Annars har jag varit hos mamma å pappa i helgen och varit sjuk och verkligen slappat...Knappt rört mig från deras soffa men om de har köpt en sån skön soffa så blir det så =P. Hade feber igår natt och igår hela dagen men idag är den som bortblåst. Förkylningen kvarstår men det är lugnt, det är feber som är den jobbiga biten..! 
Idag är det plugg som gäller hela dagen så jag kan umgås med Daniel när han kommer hem..

Tja!! 

Fredag igen!

Härligt! Jag älskar helgerna :) Snart stan för att inhandla lite grejer, blir nog en promenad in till stan, så fint väder ute juh. MP3spelaren är precis uppladdad med nya fräscha album vilket brukar göra promenader ganska trevliga. Sen matlagning med Daniel, mysmys. Film och spelkväll :). På lördag är det först jobb som gäller, på kvällen blir det däremot tjej/födelsedagsfest(Grattis Anna!) och utgång till HG. På söndag plugg och antagligen ett besök hos mamma och pappa. Det låter som en bra planerad helg tycker jag. Men nu är det dags att käka lite lunch innan jag svälter ihjäl. Tjopphepp 


Flygpriser

Stört att de kan ändras så mycket över en natt. En t/r biljett till san francisco igår natt kostade 5300 kr (har kostat så mycket i ca 1,5 månad), idag när jag kollade kostade samma biljett 1500 kr mer, suck!! Över 1 natt?!! Det kan väl åtminstone smyghöja lite så man har en chans att boka innan chockhöjningen....;) Så nu blir biljetterna antagligen bara dyrare och dyrare hela tiden, det ser så ut iaf....=/ 

Hellohejsan!

Helgen var otroligt trevlig. Fredag - Vandring på stan, mysmiddag och på kvällen TV-spel och kortspel med Anna. Lördag - Inflyttningsfest hos Tess med utgång till Harrys (jätteroligt!) Söndag kväll - Bio med familjen, Avatar. Så ska helgerna se ut! :) 

Och idag är det måndag, en vanlig ganska tråkig dag och jag känner inte alls för att skriva mer så Tjingtjong!   

RSS 2.0