Chevreost

Då har även denna jul kommit till sitt slut och året snart likaså...Min ledighet har varit riktig välbehövlig och den fortsätter fram till den 2:e januari...! Efter det sätter skolan igång igen men då är det slutspurten kring uppsatsen som gäller. Efter det blir det förhoppningsvis en utomlandsresa och sedan hemflytt till Linköping om ca 1 månad!
SÅ SKÖNT!
 
Igår var jag på stan med Cissi. Försöker hitta en klänning till nyår men hittar verkligen ingen fin alls! Så idag gör vi ett nytt försök och testar istället på att gå i "fjortisbutikerna"..Hoppas det finns nåt bra där! Efter vi gick på stan igår så åt vi mat på Coffehouse By George. Jag gillar verkligen deras pastasallad med chevreost, honung, rödbetor och valnötter, den kombinationen i en sallad är oslagbar :)
 
Så förutom att gå på stan lite senare så ska vi gå till Tess och kolla på film och beställa hem kinamat. Låter som en perfekt fredagskväll i mina öron. På måndag är det nyår och då blir det fest i någon lokal i Johannelund så kan säkert bli skoj :)
 
Tj000!!
 
  

Tuff tuff tuff

Förhoppningsvis kan jag åka hem redan imorgon. Blir överlycklig om så är fallet! Uppsatsskrivandet går väl sådär. Vi hade handledningsmöte idag och läraren anser att uppsatsen håller överbetyg ända fram till diskussionen. "Som att ha på sig en finkavaj till riktigt fula gympadojor" var hans kommentar..Hmm!! Så morgondagen ägnas åt att förbättra diskussionen och förhoppningsvis hinner vi med det mesta på slutsatsen så att vi kan sitta på distans på fredag och skriva. :) Håller tummarna!
 
Det var cirka en månad sedan jag var hemma - alldeles för lång tid. Höjdpunkterna i Kalmar har varit besöken från Daniel. Båda gångerna var vansinnigt trevliga och roliga :) Som vanligt restaurangbesök, mycket promenader, fika på Kullzenska, shopping på stan och hembetälld kinamat från Ming Palace :) Andra höjdpunkter har varit när jag varit ute med tjejerna i klassen på Afterwork och som igår när vi var hos Jeccs och hade julmys och quiz! :)
 
Men som alltid så är hemlängtan enorm även om den inte är lika outhärdlig längre som den har varit. Detta beror på att jag vet att det är nära till hemflytt! Det är nämligen bara 1 månad kvar och däremellan ska ett kortare jullov klämmas in! Känns ändå konstigt att det redan har gått 2,5 år...! 
 
Har fått reda på antagningen till våren. De kurser som ska läsas är Makroekonomi 15 hp, finansiell analys med kalkylprogram 7,5 hp, E-Logistik och E-Handel och eventuellt produktionslogistik och samhällsekonomi. Låter väl oerhört spännande?
 
Ha dääää bra
  
 
 
  
 

Fotobok

Blev precis färdig med en fotobok för åren 2011-2012! Tror det kommer bli riktigt bra :)
 
Så här ser några av sidorna ut.
 

RSS 2.0