Härlig dag :)

Världens finaste väder ute och humöret är på topp. Håkan Hellström ljuder i högtalarna och får humöret att stiga ytterligare några steg :) Ikväll blir det käk och musikquiz på Harrys med vännerna, ska bli jättekul, var ju evigheter sen senast! Men nu ska jag sätta mig ute i solen med en kopp te och plugga en liten stund.  

Mina katter är nog världens sötaste som myser med mig hela morgonen ♥ 

When your love is safe - active child

Linköööööööööööööööping

nästa!

Skitarbetet är klart, bara redovisning kvar. Men nu väntar min kära hemstad :)

Bland kassaflödesanalyser, iso-modeller och hävstångsformler

Känns lite bättre idag, Jessica lyckades klura ut felet vi gjort med (efter att vi suttit i typ 13 timmar) både den direkta och indirekta metoden av kassaflödesanalysen, tack gode gud! Så nu har vi till och med kommit en liten bit på vägen. Har även suttit med hävstångsformeln och lite annat smått och gott. Imorgon är det bara fortsätta och även hela nästa vecka, så inget spännande händer här inte!!

Har påbörjat min sockerfria och alkoholfria månad! Får se hur det kommer gå, fantiserar om creme brule, kladdkakor, semlor, kanelbullar,  Ben & Jerrys och Choklad hela tiden...!! Wish me luckTjing 


Fy fan!

Vad jag hatar kassaflödesanalyser. Vi har suttit i 2 dagar, sammanlagt 10 timmar i skolan och inte kommit någonstans!! Vi fattar INGENTING! Frustrationen är extrem och jag är riktigt förbannad faktiskt :( Fy fan.  

Härliga helg

Helgen har varit bäst. Daniel var ju här och vi har verkligen bara slappat och ätit massa gott! Hunnit med massa filmer och ett besök hos Robin. Idag tog vi en promenad i det vackra vädret, 3,5 km blev det, var längesen jag gick så långt hehe :) Jag saknar verkligen mitt hem, mina underbara katter och mina vänner och familj. Förutom detta så längtar jag verkligen efter mitt kök och mitt badrum, har varit här i 1 månad nu så börjar ta lite på tålamodet att stå ute tillsammans med massa andra och laga mat. Nu har jag iaf ett "minikylskåp" i mitt rum så slipper få maten stulen, gutt, tack mormor och Roland!!  Kolla vad lycklig jag är när jag får laga mat i mitt egna kök, haha! 
   
Och nu när jag ser den bilden så märker jag att jag verkligen måste börja tänka på vad jag stoppar i mig. Måste bli mycket mer hälsosam än vad jag varit under de senaste 9 månaderna, ujuj! Men först ska jag snacksa i mig en brieost...Tjing!!

♪♪♪♫♫♫♪♪♪♫♫♫

JAG SKULLE VARIT DÄR!...men biljetterna tog slut alldeles för fort :( Vilken underbar konsert och publik!

Ikväll kommer Daniel hit! Yay :)

Om du har en böjelse för att kolla på när......

...personer stoppar in sina huvuden i frysen så googla siffrorna 241543903 och klicka sedan på bilder.


Every single morning!


Denna gången hade sängen rätt. Föreläsningen var inställd, jag var skittrött och det var förbannat kallt ute så jag skulle ha lyssnat på sängen istället för på samvetet =/ Well well, what can you do!

RSS 2.0