Helg!

Om ca två timmar efter man knåpat ihop lite svar på instuderingsfrågorna så är det HELG! Och det bästa av allt är att Daniel kommer hit om ca 4 timmar(!) Imorgon ska vi till Table20 och äta och efter det blir det bio, låter ju som världens bästa lördag ungefär :)

Tänk att det redan har gått en månad sedan jullovet startade och det tog ju slut alldeles för fort, så som lov alltid tyvärr brukar göra. Förutom Paris hann man ju faktiskt med en hel del, och i stort sett bara roliga saker! Julafton firades på ett hotell i Åtvidaberg. Kusinen hade fixat och donat och det blev en riktigt trevlig julafton med mycket god julmat och många släktingar! Dagen efter firades julafton hos moster och som vanligt så körde vi julklappsspelet! Dagen efter det fyllde mamma år så det firades självklart hos mamma och pappa. Den veckan hände det alltså en hel del, men jag älskar när man har mycket att göra (när det är roliga saker).

Förutom Paris och julfirande har jag hunnit med att träffa vännerna en hel del :) Hockey och middag på AllStar (som tydligen gått i konkurs redan), Avskedsmiddag för Helen och Björn (som har flyttat till sthlm - blä!)och Musikquiz på Harrys, Pubrunda på för mig nya krogar (var jättetrevligt!), filmkväll med Cissi och såg Gudfadern för första gången (också trevligt som alltid), nyårsfirande med trerättersmiddag hemma hos Lina och myskväll hos Kajsa och Anna! Förutom detta hann jag med en shoppingrunda med mamma på stan :) Så haft en riktig suverän ledighet!       


Några bilder från nyårsafton:
Avslutar med en väldigt fin låt:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0