Peace and love, torsdag 2012 och lite annan uppdatering om sommaren so far

Sommaren fortsätter vara helt perfekt! För ca en vecka sen var Brudarna bus på NH och körde musikquiz och vi kom 2:a! Asbra ju! Konkurrensen var ju kanske inte stenhård men ändå riktigt bra, speciellt med tanke på att temat var eurovision. Värsta tänkbara temat ju, hehe :)   

Midsommar firades i åtvid i ett hus med mina underbara vänner och det var fantastiskt roligt! Grill, kubb, massa dans, galna människor, nattbad i sjö och efterfest till klockan halv sex på morgonen, kan man begära mer? Jättekul och innehöll allting som en bra fest ska innehålla!
 
Häromdagen hade Cissi och jag filmkväll och lagade lite mat, var trevligt som vanligt! Vi har ju som mål att kolla igenom alla filmer på IMDB top 250 och sakta men säkert lyckas vi beta av listan. Nu såg vi en svartvit film från 1948, 12 edsvurne män. 

Daniel kom på världens bästa idé, att åka till Visualiseringscenter i Norrköping, så det gjorde vi i tisdags :) Vi kollade på 3D bio om naturligt urval sen kollade vi på en utställning om havet och testade på lite skumma experiment, typ tankeexperiment och så blev vi en aning mer kunniga om astronomi och fysiologi m.m. Christer Fuglesang var där och höll föreläsning om hur det är att vara i rymden men vi missade tyvärr den så var lite synd, kunde säkert varit intressant! :)

Och så var vi på Peace and love i Borlänge igår! Vi gick upp 7 och kom iväg vid 8-tiden för att sedan vara på plats i Borlänge vid lunchtid. Gud jag verkligen älskar festivaler och konserter! Vi såg Regina Spektor, Mumford & sons, Laleh, Wolfmother, Stephen Marley (Bob Marleys son) , Några ståuppkomiker (som var sådär roliga, mest pinsamma) och lite på Enter Shikari. Regina Spektor och Mumford & Sons var så otroligt duktiga och till och med överträffade mina höga förväntningar, blev riktigt rörd och imponerad av båda konserterna! Kommer absolut bli fler konserter med dem :) Kollade med Daniel, Kajsa och Karin på Mumford & sons, jättekul att hänga även med Karin och Kajsa! Var schysst att sjunga med i  Bob Marley låtar med Bob Marleys son som framförde dem! Ville gärna stanna kvar och kolla på My morning Jacket och kanske några låtar med Veronica Maggio men eftersom vi hade över 4 timmars bilkörning för att ta oss hem så åkte vi ifrån borlänge redan vid 00-tiden. Verkligen tråkigt att vi missade My morning Jacket som är ett amerikanskt indierockband som sällan kommer till Sverige, men säkerhet framförallt! Det räckte att vara vaken i 22 timmar :) Nu är jag jättesugen på att åka till Wayoutwest i Göteborg i Augusti, The Black keys, Florence and the machine, Bon Iver, Wilco, Hot Chip, War on drugs, Feist och Blur spelar så det är ju en grym lineup! Helt otroligt vilka bra band alla festivaler bokat i år, alla festivaler är som skräddarsydda för mig hoho :) Men iaf, lite peace and love i några bilder:


Mumford & Sons och Regina Spektor på Peace and love 2012 :)

     
Strax ska jag till Cissi! Peace out!    


Hultsfredfestivalen 2012

Då är man hemma igen efter tre dagar i Hultsfred! Kan inte säga annat än att det har varit helt fantastiskt! Ren perfektion! :)  

Dag 1 såg vi dessa band: Gaslight anthem, Slash (Guns and roses), The Stone Roses, Den svenska Björnstammen, Eagles of death metal, The Kooks, Blood red shoes och Miles Kane.

Dag 2 såg vi dessa: Anna Ternheim, Kasabian(!), The Cardigans, The Cure, Bombay Bicycle Club, TSOOL, Big KRIT, Fotbollsmatchen mellan England och Sverige, Tribes, AlunaGeorge


Och sista dagen såg vi dessa artister: Nationalteatern, Marina and the diamonds, The Magic Numbers, The XX(!), Gorillaz sound system, The Vaccines, Bat for Lashes, Garbage, Noel Gallagher´s high flying birds (oasis) och   M83(!)

Äntligen fick man sjunga med i Don't look back in anger och Paradise City och alla gamla klassiker som man verkligen längtat efter att få höra live :) Kasabian, M83 och The XX var sååå grymma, kommer aldrig någonsin glömma de konserterna, bästa och så vackert att det inte ens går att beskriva med ord!! Älskade också Tribes, Noel Gallagher, The Kooks, Anna Ternheim, Blood red shoes, TSOOL och The Cardigans. Gorillaz sound system var häftigt!

Några som inte uppfyllde mina förväntningar: The Vaccines, Stone Roses, Nationalteatern, Marina and the diamonds, Eagles of death metal.  

Annars perfekt, vilken skillnad på kvalitet det här året på Hultsfred mot för ett par år sedan, om de fortsätter så här kommer de kunna finnas kvar i många år framöver! :) 17000 besökare var vi.

Om tio dagar åker jag och Daniel till Peace And Love i Borlänge! Ska bland annat se Mumford and Sons, Regina Spektor, My Morning Jacket, Laleh och Veronica Maggio :)

Jag älskar sommar och att vara hemma! :)

RSS 2.0