Grattis bror!

Imorgon är vi i Kalmar och firar att Robin tagit sin högskoleexamen! GRATTIS bror min!! =)


Exhausted

Idag är jag så utmattad. Tänkte faktiskt sova för natten alldeles strax. Sex veckor av stress och knappt någon sömn har satt sina spår och påsarna under ögonen har nog aldrig varit tydligare. MEN!!! Imorgon är det "sommarlov" och det kommer vara den bästa dagen på länge (sen spanien!).

Hade opponering idag på B-uppsatsen och vilken tur att vi hamnade i världens bästa seminariegrupp! Media management studenter är bäst, så sköna människor! Känns tråkigt att inte fortsätta att gå i samma klass för det har verkligen varit riktigt kul på grund av den lätta och glada stämningen. Vi har på grund av dem lyckats skrattat oss igenom allt det jobbiga även om läraren blev lite sur på att vi inte höll en akademisk nivå :P Men det har vi gjort i två år så va fan lite kul måste man få ha :) 

Efter att läraren tvingade oss att motivera varför just vi är värda ett VG så lyckades vi ro hem det iaf! Så har även avklarat detta år med högsta betyg i alla ämnen :) Då har man en högskoleexamen i ekonomi då, känns ju inte helt fel ändå även om den inte leder nånstans :P 


Jepp däcka på sängen, sov sött alla 

 

Kalmarito

Så bra helg! Vi har haft det riktigt kul hela helgen :) Kalmar är riktigt fint på våren!Ayoooo

Tenta avklarad, gick helt okej! Nu är det helg och den kommer bli grrrrrrreat! :) 2 Veckor kvar och dessa veckor kommer ägnas till B-uppsatsen men sen är andra året avklarat och då blir det "sommarlov"! Låt dessa två veckor gå snabbt!!!
BTW fick VG i förra kursen, fördjupad finansiering och redovisning, 94/100 poäng på tentan :) Kaching!

   

Paranoid Android


Söndagen!

Var och storhandlade imorse, och har ätit ungefär 1kg lösgodis från mitt favvogodisställe tokige ture ^^ Men nu är jag hungrig på mat så dags att laga lite käk.
 
MUMS!

Ska försöka plugga nån timme ikväll, inte hunnit med det under helgen, nästa fredag är det tenta och jag vet knappt vad det är vi läser, ooops! :)

Lördagen!

Helgen har jag spenderat med bror min! Har varit super :) Igår gick vi en liten fotopromenad in till stan. Åkte upp i vattentornet och kollade på utsikten och sedan satt vi ute och käkade god lunch på Harrys!


Jeeeeeeeeez

Har för mkt att göra! 3 veckor kvar sen börjar livet igen. Men i helgen ska jag nog ta ett par timmar och fota med Daniels nya kamera :)

Pluggelugg

RSS 2.0