Snart åker jag hem!

Först och främst vill jag gratta min kära mormor och Viola som fyller idag!! GRATTIS på födelsedagen!  
 
Om två dagar åker jag hem igen! Längtar såå mycket :) Ska bli jättekul att besöka Robins nya fina lägenhet och se hur det blir med hans möbler och allt. Och så längtar jag efter att få mysa med kissarna! Ska bli riktigt härligt att få träffa alla med..:) Även om jag bara varit borta i tre veckor så känns det som en hel evighet sen jag var hemma senast. Det värsta är att när jag väl är tillbaka i Kalmar igen så kommer jag inte kunna åka hem på 7-8 veckor!! Usch :( 
 
Varje dag är som vanligt en repris av dagen innan. Suttit i skolan hela dagen och suttit med en individuell räkneuppgift i grupp :) Så händer inte mycket här. Imorgon ska vi träffas i gruppen och gå igenom föreläsningen som vi ska hålla i på fredag! =/ När man väl är hemma så är det bara att äta, plugga vidare och sen sova...Jepp... 
 
Mumford & Sons var så bra på Peace and love :) Längtar till sommaren och hoppas att det blir bra festivaler i år med. Bråvalla i NKPG startar ju och de har som mål att bli den största festivalen i Sverige...Men tyvärr verkar den bara rikta in sig på kommersiell musik och det är ju oftast (inte alltid dock) musik som är rätt ointressant och sönderspelad...Än så länge har de bokat Green day, Rammstein och Avicii - meeeeeh! =/ Well well!
 
 
 
 

GRATTIS DANIEL :)

Idag fyller Daniel år! Men jag är fortfarande i Kalmar så kan inte fira honom, buhuuu, skittråkigt! :(
 
Men hoppas att du får en jättebra födelsedag ändå, trots att ingen sjöng för dig imorse och gav dig blaskigt kaffe eller smaklös Oboy ;)
GRATTIS och HURRA :) Vi ses på fredag!!  
 
Ignorera att de sjunger hon ;) 
 

Dragspel och trumpet när det är som bäst

UNDERBART 

Medaljongsjukan, Fjällros, Pityriasis rosea - kärt barn har många namn?

Då har man åkt på ungefär världens jobbigaste mest meningslösa hudsjukdom någonsin! Varför? Och varför just nu? Tror att det är medaljongsjukan jag har men ska väl gå till läkaren och få det konstaterat. Please låt det inte vara psoriais!! Synd att det är över hela halsen och att det börjar sprida sig till ansiktet, speciellt eftersom jag på fredag ska hålla i en två timmars föreläsning, skapligt jobbigt! Är ful som stryk. Jaja sånt är livet, ibland går det inte riktigt som man vill. Men i alla fall, hudsjukdomen är inte smittsam och den går över av sig självt inom ca 6 veckor - 6 månader, 6 månader i värsta fall??!!! WTF. En fördel är att man inte ska träna under perioden som utslagen är eftersom det förvärrar skiten, tack, då slipper man ha dåligt samvete för att man är en soffpotatis :) Inget ont som inte för något gott med sig antar jag....=P
 
Och från hudsjukdomar till födelsedagar. Grattis återigen pappa :)
Och på tisdag är det Daniels tur!

Jag har tagit ett beslut att strunta i tentan och göra omtenta istället. I och med detta kan jag faktiskt åka hem i en vecka! Ligger lite dåligt samvete och gror i kroppen men samtidigt så vet jag ju att det alltid är värt det! Om jag inte åker hem nästa vecka så kommer jag inte kunna vara hemma under 10 veckor, det är på tok för mycket! Får helt enkelt ta smällen i december.... 

Förra helgen var Daniel här! Vi hade en sån skön och slapp helg med massa god mat, långa promenader, bra filmer, bra musik och dataspel. Annars har man under de senaste två veckorna mest suttit i grupparbeten på universitetsbiblioteket. Jag hamnade i en jättebra grupp med Jessica, John och Johan. Vi fungerar riktigt bra tillsammans, kanske för bra tillsammans för det blir alldeles för mycket snack och för lite gjort, men vi har det åtminstone kul och trevligt :) 

Jag älskar den här låten med Tribes! Ryser till varje gång vid 2.05 och framåt!! Jag och Daniel såg dem i ladan på Hultsfredsfestivalen. De var så bra, men det var nästan inget folk som var där och såg dem eftersom de var okända och hade precis släppt sitt första album....Lite tråkigt! Men jag hann lyssna in mig på de några veckor innan och gillade verkligen det jag hörde och blev verkligen inte besviken på de live:)

I övrigt så blir jag mer och mer förälskad i musiken som Tallest Man On Earth har skrivit. Igår släckte jag ner alla lysen, kokade lite te och satte mig i fåtöljen med en filt och kollade ut genom fönstret och lyssnade på tallest man on earth. Det var riktigt tjockt med dimma ute, var så fint och det kändes riktigt rogivande faktiskt :) Min lilla hudsjukdom som jag nämnde ovan trivs bättre ju mer stressad man är så man måste få ner alla stresshormon så mycket det bara går, så gjorde ett gott försök och det kändes riktigt bra efteråt. Idag fortsatte jag min terapi med att gå ut i solen och lade mig på min brygga och solade sedan gick jag vidare till parken i stan och satte mig på en bänk vid parken precis vid havet och fortsatte att sola och lyssnade på min playlist favvisar bland favvisar :) 18 grader och klarblå himmel hela dagen, inte dåligt för att vara i mitten av oktober.
 
Så Tallest man on earth iaf. Skulle boka biljetter till Cissi igår. Jag, Robin och Daniel har ju redan bokat biljetter till den 15:e februari när han kommer till Linköping till konsert och kongress. Sen när jag pratade med Cissi om det visade det sig att hon också var intresserad att följa med! Så skulle in och boka biljetter och alla var slutsålda :( Typiskt! Men hoppas han kommer fler gånger till Linköping, det borde han ju göra...:) 
Här har Sverige nån att vara stolt över, varför blir han inte kändare i Sverige? 
 
Well det var allt för ikväll..
Sov sött alla :) 

Cissibesök & Metallica Plectrum

Tjena hallå
Då har man gått i skolan i lite över en månad. Tiden på hösten går alltid så fort och det gör mig bara glad för tillfället :) Har haft en hemtenta i redovisningsteori och en tenta i koncernredovisning. Fick högsta betyg på båda tentorna, wiiie! Nu har kursen verksamhetsstyrning (controller) börjat och den verkar så överdrivet jobbig! 1 grupparbete med tillhörande diskussion, 1 grupparbete där vi ska skriva en rapport och hålla i en föreläsning på 2 timmar, 1 individuellt arbete med redovisning och en stor tenta, detta på 3,5 vecka...=(
 
Så det var uppdateringen om skolan. Nu till lite roligare saker!
 
Cissi var här i helgen, weeeiii! Vi hade så otroligt roligt :) Vi var ute och åt på restaurang i fredags och sedan gick vi hem till mig och kollade på film. I lördags gick vi på stan, Cissi gick till frisören och klippte sig och vi lagade mat hemma hos mig, På kvällen blev det förfest hos mig och sen harrys, var jättekul! Jag pratade med en kvinna som "känner" Metallica, så jag fick se massa kort på henne tillsammans med medlemmarna från Metallica + att jag fick ett plektrum som James Hetfield, sångaren i Metallica hade gett henne. Hon hade fått ett antal stycken men nu är jag ägare till ett :) Vi pratade även med Wille som är nån sportjournalist och nån supporter till DIF som också var trevlig. Han är tydligen ganska känd för det kom fram "fans" lite då och då under kvällen =P Men mycket trevlig kväll iaf med mycket dans!!
Jag och Daniel var ju på Yogi och åt mat när vi firade 11 år tillsammans(!). Det var jättegott och jättemysigt där. Var första gången jag var på övervåningen så det var skoj! Sedan gick vi till Bishop arms och tog en varsin öl och bara snackade lite. Senare på kvällen träffade vi upp Rikard, Sanna och Cissi på Palatset och kollade på Christer, trubaduren som jag bland annat skrev B-uppsatsen om. Vår B-uppsats handlade ju om hur artister inom musikindustrin och skivbutiker kan utnyttja sociala medier för att sprida sitt varumärke och då var bland annat Christer och Tiamat våra intervjuobjekt :) Kul med Tiamat btw, eftersom det var ett band som jag och Daniel lyssnade mycket på förr och vi har även sett de live! 
 
 Om ni tittar noga så ser ni mig och Lina några gånger ^^ I början, ungefär en min in i videon ser ni Lina flirta med mig haha! Däremot syns bara min rygg :)
http://www.24corren.se/#category=5899329&date=2012-10&clip=6179060&startTime=0m0s
 
Jaha, dags att sätta sig in i The Lincoln system som vi ska skriva rapport om imorgon :P
 
Tjohej

På tåget..

På väg till Kalmar. Tenta i koncernredovisnig och redovisningsteori imorgon. Vill inte.

RSS 2.0