Jesus...

and Mary chain. Nostalgi till tusen och jag kan inte sluta lyssna, tror jag kört igenom april skies och darklands 100 ggr under natten samtidigt som jag legat och funderat på livet :) Hur skulle jag kunna överleva Kalmar utan musiken? Det skulle jag antagligen, men det skulle vara sinnesjukt riktigt förbannat tråkigt!     
Så sitter annars med hemtenta dåråååå...Är lagom segt och trist att svara på frågor om validitet när det kommer till leasingavtal, entreprenadavtal, hur man bäst värderar tillgångar och andra roliga redovisningsteorifrågor om normer och lagar som måste besvaras innan torsdag..=P Men det är bara att köra på!! *peppa mig själv* 
 
Annars är allt lugnt, varit och fikat med tjejerna, skulle följt med på fest i lördags men hade världens huvudvärk så stannande hemma ist! Så förutom det så har det inte hänt mycket utanför skolan..
 
Men jag gillar livet på tok för mycket för att sitta och slösa bort värdefulla dagar i ett fult litet rum på Gröndalsvägen så på torsdag skiter jag i allt och åker hem till Linköping under en vecka! Underbart!
 
På fredag är det den 21:e september och det firas med indisk mat på Yogi med Daniel självklart, och efter det trubadurkväll på palatset! Ser fram emot det riktigt mycket :)


Ska bli kul att träffa familjen, katter och vänner med, längtar! 
 
Nu till nåt helt annat! Jag gillade verkligen USA som resmål. Kollade igenom lite bilder nyligen och fick en längta-tillbaka-till-USA-känsla...Gillar resor där det händer mycket och när vi var i USA hann vi med otroligt många(!!) saker :) Nästa stora resmål som skulle vara kul att åka till är USA:s östra kust :) Typ Niagarafallen - New York - Philadelphia - Washington - Memphis - New Orleans - Panama City- Tampa - Miami. Tror cirka 30 dagar skulle behövas för en sån resa om det inte ska bli stressigt...Så om ca 2 år kanske det kan bli en sån liten resa med familjen? ;) hihihi , Vet att Robin är på iaf ^^
Tjosan! 
 
 
 
 

Tallest man on earth

Tallest Man On Earth kommer till Linköping den 15:e februari! Jag, Daniel och Robin ska se honom på konsert och kongress! Ska bli skitkul!!


 

Poppy!

Makalösa covers som en tjej som heter poppy gjort på några av mina favoritlåtar! Riktigt talangfull, hoppas hon blir känd nån gång och får göra ett eget album! =)

Några nya bilder från Paris!
I loveeee Paris in the rain:

Bilder från Kalabrien!

Hej alla glada och inte lika glada vänner. Nu sitter jag i mitt illaluktande lilla rum på Gröndalsvägen och lyssnar på Tallest man on earth, som förövrigt måste vara Sveriges nuvarande bästa artist. Så är tillbaka i Kalmar igen, och vad onödigt det känns att jag kom hit så här tidigt..Om jag skulle vetat att allt skulle vara så här meningslöst skulle jag ju inte åkt ner förrens nästa måndag! Har INGENTING att göra under torsdag, fredag och lördag för läraren har inte lagt ut några uppgifter så vet inte hur jag ska fördriva tiden. Har hunnit att återförenas med vännerna från Kalmar igen så det är ju åtminstone trevligt. Var hos Sara igår i Smedby på födelsedagsfika och idag har jag och Jeccs varit och handlat mat på CityGross, så nu är min lilla minikyl påfylld igen...
 
Tänkte visa några bilder från Kalabrien! Vi hade många jättesköna dagar där och hotellet var faktiskt riktigt bra. Fick ett rum med underbar utsikt och jag blev helt förälskad i balkongen! Vi hyrde bil i två dagar och åkte till Scilla och Pizzo som är två små mysiga byar söder och norr om Tropea :)
 
Vår utsikt över havet från balkongen
Äter god mat och dricker gott vin i en liten gränd inne i Tropea
Testade på Salami och lökglass från Tonino!  Sådär gott...
Hotellets Strand
Första stoppet på vår lilla roadtrip, Capo Vaticano
Solnedgången varje kväll från vår balkong :)
Lite dödsångest några gånger, men vi överlevde bilfärden :) Vi undvek motorvägen och körde den slingriga lilla kustvägen till Scilla, mycket vackert och skrämmande.
   Många trappor i Scilla, väldigt pittoreskt, gammalt och trångt men mysigt!Tartufoglass i Pizzo! Provsmakade ostar och vin! Otroligt gott och prisvärt :)Italiensk pizza ^^
Och så avslutar vi med vår härliga balkong igen :)
En artikel om de glassställena vi besökte :)http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/europa/italien/article12331408.ab
Kanske blir lite fler bilder en annan gång :) Ska även lägga ut några fler bilder från Paris!
 
Ciao sålänge!

RSS 2.0