Konsert ikväll på konsert och kongress!

The Tallest Man On Earth

Mannen bakom The Tallest Man On Earth heter Kristian Mattsson och är en unik musikkonstnär. Hans karismatiska och fängslande passion tränger igenom varenda sekund han intar scenen. Som ingen annan kan han snida fram låtar, oftast endast bestående av sång och gitarr, som slår an en nerv och värmer upp det kyligaste hjärta.

Han har precis släppt sitt tredje album "There's No Leaving Now", en skiva som hyllats av fans, recensenter och hamnat högt upp på topplistan. Skivan når nya och på många sätt högre höjder när Kristian blandar in fler instrument. Men han gör det utan att förlora fingertoppskänslan för vad som verkligen behövs.

I april 2010 släpptes förra fullängdaren "The Wild Hunt", det andra albumet från "The Tallest Man On Earth", (albumet följdes även upp av en EP, "Sometimes the Blues is Just a Passing Bird") och albumet gick rakt in i hjärtat på både kritiker och fans. Anslutningen av nya fans har varit stor och det starka bandet mellan Matsson och hans publik har varit en hissnande syn. (www.pågånginfo.se)
 
 
Jan Gradvall, Dagens Industri. 5/5
"så vackert, tidlöst och genommusikaliskt att man måste nypa sig i armen för att övertyga sig själv om att det faktiskt existerar"

Elin Unnes, Svenska Dagbladet, 5/6
"Visst kan det kännas som att kille med akustisk gitarr borde vara ett koncept som vid det här laget spelat ut sitt register. Men varje gång The Tallest Man On Earth släpper nytt bevisar han att det skulle vara som att säga att alfabetet slutligen tömts på berättelser."

Viktor Biggner, Festivalrykten, 10/10
"På There's No Leaving Now tas man med på en känslomässig resa genom sorg och lycka, hoppfullhet och sentimentalitet. Hela skivan är så tidlöst vacker och ofelbar att det inte finns någonting att kritisera. Varje låt är var för sig ett mästerverk. Bland alla dessa guldkorn är Revelation Blues och On Every Page bland de absolut bästa. Det finns ingen som kan göra musik som The Tallest Man on Earth, allting känns så genuint och äkta och jag blir än mer övertygad om att Kristian Matsson är det bästa som har kommit ur Sverige på väldigt, väldigt länge.
 
 
 
SKA BLI NICE!!!

Hey ho, let's go

Jahaaaa, har inte skrivit på en evighet men har haft ganska fullt upp på sistone...Har ju flyttat tillbaka till Linköping igen och det känns alldeles UNDERBART!! Äntligen slipper jag det fula, illalluktande, kalla och cellskräcksinjagande rummet på Gröndalsvägen..Och det här med att läsa på distans är verkligen någonting för mig! Har en helt ny frihet som inte existerade förut. Nu kan jag planera mina dagar och mitt skolarbete precis så som jag vill och jag behöver inte lägga ner lika många timmar längre utan jag kan själv justera hur bra jag vill att det ska vara. Och för mig kvittar det faktiskt om det blir rätt dåligt, så länge jag klarar mig :) Självklart är det tråkigt att lämna tjejerna eftersom man hängt ihop så mycket de senaste åren. Men jag hoppas verkligen det blir en utomlandsresa så vi får en reunion snart :)  
 
Så har ju haft lite att stå i när det kommer till flytten..Men nu är allting i sin ordning igen och Daniel och jag har rensat ut massa skit så det känns som en riktig lättnad. Slängde flera sopsäckar med massa gamla kläder (en del från kläder från 9:an!) och massa annat skit..  
 
Annars då....Jo nu är det fredag vilket innebär att helgen är här :) Lite senare blir det AW med Daniel på Charken och imorgon blir de fest med tjejerna! Så har en bra helg framför mig...Ser fram mot 15:e februari för då blir det kinamat och konsert med tallest man on earth.
 
Tj000 
 
 

RSS 2.0