Hello

Jag har visst glömt bort bloggen helt och hållet, såg att det var ett halvår sedan jag skrev något.
 
För närvarande läser jag till lönespecialist på TUC Sweden och är nu inne på 5:e månaden i utbildningen. Det är en jättebra utbildning även om jag anser att nivån kanske är lite för enkel. Det känns mer som att jag läser 50-60% än att jag läser heltid. I och med detta blir det lite tråkigt ibland, blir liksom för mycket dötid. MEN att jag har för lite att göra kommer jag inte klaga på framöver. På måndag kommer jag nämligen börja provjobba på Landstinget och om allting fungerar som det ska och jag känner att jag kan klara ut jobbet kommer jag jobba heltid där i 3 månader (juni-juli-augusti). Ska bli intressant hur jag ska lyckas pussla ihop det med studierna eftersom jag kommer plugga hela juni och augusti men det får bara lösa sig på något sätt...
 
Jag kom in på sommarkursen på universitetet men den kommer jag förmodligen få hoppa över, iaf om jag märker att jag ska fortsätta jobbet på landstinget. Är så surt att vara 7,5hp från att få diplomet och att det är 7,5 hp juridik som måste läsas på LIU. Om det inte vore för det skulle jag kunna läst en kurs på distans...Men men, nästa sommar så :)
 
Jag håller också på att söka praktikplats till hösten. I september går vi under en 8-veckorsperiod ut på LIA och det är oroligt svårt att få tag i en praktikplats. Jag har varit på intervju på Academic Work och jag har haft lite kontakt med löneavdelningen på Landstinget men inte fått några klara besked från någon av de ännu.
 
Så ser mitt liv ut för tillfället....!
 
Snart kommer mamma o pappa hit och vi ska fixa med tomatplantor på balkongen. Hoppas på att det blir några tomater i sommar. Men först ska jag sätta mig i solen och plugga lite :) 
 
Tjaaaooooo
 
 
 
  

RSS 2.0