Medaljongsjukan, Fjällros, Pityriasis rosea - kärt barn har många namn?

Då har man åkt på ungefär världens jobbigaste mest meningslösa hudsjukdom någonsin! Varför? Och varför just nu? Tror att det är medaljongsjukan jag har men ska väl gå till läkaren och få det konstaterat. Please låt det inte vara psoriais!! Synd att det är över hela halsen och att det börjar sprida sig till ansiktet, speciellt eftersom jag på fredag ska hålla i en två timmars föreläsning, skapligt jobbigt! Är ful som stryk. Jaja sånt är livet, ibland går det inte riktigt som man vill. Men i alla fall, hudsjukdomen är inte smittsam och den går över av sig självt inom ca 6 veckor - 6 månader, 6 månader i värsta fall??!!! WTF. En fördel är att man inte ska träna under perioden som utslagen är eftersom det förvärrar skiten, tack, då slipper man ha dåligt samvete för att man är en soffpotatis :) Inget ont som inte för något gott med sig antar jag....=P
 
Och från hudsjukdomar till födelsedagar. Grattis återigen pappa :)
Och på tisdag är det Daniels tur!

Jag har tagit ett beslut att strunta i tentan och göra omtenta istället. I och med detta kan jag faktiskt åka hem i en vecka! Ligger lite dåligt samvete och gror i kroppen men samtidigt så vet jag ju att det alltid är värt det! Om jag inte åker hem nästa vecka så kommer jag inte kunna vara hemma under 10 veckor, det är på tok för mycket! Får helt enkelt ta smällen i december.... 

Förra helgen var Daniel här! Vi hade en sån skön och slapp helg med massa god mat, långa promenader, bra filmer, bra musik och dataspel. Annars har man under de senaste två veckorna mest suttit i grupparbeten på universitetsbiblioteket. Jag hamnade i en jättebra grupp med Jessica, John och Johan. Vi fungerar riktigt bra tillsammans, kanske för bra tillsammans för det blir alldeles för mycket snack och för lite gjort, men vi har det åtminstone kul och trevligt :) 

Jag älskar den här låten med Tribes! Ryser till varje gång vid 2.05 och framåt!! Jag och Daniel såg dem i ladan på Hultsfredsfestivalen. De var så bra, men det var nästan inget folk som var där och såg dem eftersom de var okända och hade precis släppt sitt första album....Lite tråkigt! Men jag hann lyssna in mig på de några veckor innan och gillade verkligen det jag hörde och blev verkligen inte besviken på de live:)

I övrigt så blir jag mer och mer förälskad i musiken som Tallest Man On Earth har skrivit. Igår släckte jag ner alla lysen, kokade lite te och satte mig i fåtöljen med en filt och kollade ut genom fönstret och lyssnade på tallest man on earth. Det var riktigt tjockt med dimma ute, var så fint och det kändes riktigt rogivande faktiskt :) Min lilla hudsjukdom som jag nämnde ovan trivs bättre ju mer stressad man är så man måste få ner alla stresshormon så mycket det bara går, så gjorde ett gott försök och det kändes riktigt bra efteråt. Idag fortsatte jag min terapi med att gå ut i solen och lade mig på min brygga och solade sedan gick jag vidare till parken i stan och satte mig på en bänk vid parken precis vid havet och fortsatte att sola och lyssnade på min playlist favvisar bland favvisar :) 18 grader och klarblå himmel hela dagen, inte dåligt för att vara i mitten av oktober.
 
Så Tallest man on earth iaf. Skulle boka biljetter till Cissi igår. Jag, Robin och Daniel har ju redan bokat biljetter till den 15:e februari när han kommer till Linköping till konsert och kongress. Sen när jag pratade med Cissi om det visade det sig att hon också var intresserad att följa med! Så skulle in och boka biljetter och alla var slutsålda :( Typiskt! Men hoppas han kommer fler gånger till Linköping, det borde han ju göra...:) 
Här har Sverige nån att vara stolt över, varför blir han inte kändare i Sverige? 
 
Well det var allt för ikväll..
Sov sött alla :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0