Carry on up the morning

Hallå hallå!
Snart är det dags att bege sig till skolan. Vaknade tidigt idag, kl 06.00 så har hunnit med en rejäl promenad, frukost och lite tv-tittande. Såg soluppgången när jag var ute och gick, var riktigt vackert! Det blir nästan en liten magisk känsla när man ser solen gå upp vid havet samtidigt som fin musik spelas i mp3 spelaren...:)

Annars har väl dagarna sett ut så här:
Fredags: Föreläsningen inställd - läraren utbränd, så vi åkte in till stan och kollade lite på kläder och tog en fika istället.

Lördags: Daniel kom hit! :) Fick jättefina sommarörhängen och MarioGodis! Hur söta som helst. Gick och handlade, käkade lunch och åkte till Robin där vi lagade middag och såg på film, bland annat Black Swan - den var bra! Gillar Natalie Portman och dessutom är hon veggie :).



Söndags: Slappardag!! Vi sov länge och spelade lite spel på Ipaden sen var Daniel tvungen att åka hem vid 18 :(

Måndags: SKITDAG! Fick reda på att jag måste betala tillbaka på skatten, att den här kursen kommer suga lika mycket som förra kursen och att Robins bil har blivit sönderslagen IGEN! Fönsterrutan inslagen den här gången.

Tisdags: Sitter i skolan och påbörjar rapporten som vi ska skriva. Åker och handlar med Robin...Trött så somnar vid 19.30 :) 

Vad jag ska gör den här helgen vet jag inte, lite beslutsångest. Jessica ska åka till Norrköping så skulle kunna åka med henne dit och sen hem till Linköping i helgen, men det blir ganska dyrt iaf och betydligt krångligare än att ta tåget direkt till lkpg, så vet inte hur jag ska göra...=P

Nu är det dags att fixa iordning sig inför skolan, lär väl komma hem vid 18 tiden någon gång...Tjii

Lite gammal musik från Arctic Monkeys:

It's better to burn out than to fade away

Favorittexter:


It's better to burn out than to fade away


Vem behöver kokbok när detta finns?



SÅ ska en smörgåstårta göras ^^

Mumford & Sons




Föreläsning om 30 min, dags att fixa iordnin sig

Fula tatueringar

Hehe har man tråkigt så har man, och vad gör man då, jo kollar på fula tatueringar självklart och intalar mig själv ännu mer (om möjligt) att jag aldrig kommer skaffa mig en sådan :) Det verkar svårt att få till ett bra porträtt btw, hehe, stackars människor och stackars tatuerare... 
[linked image]
Portrait-tattoo-fail-kids-terrible_large

Bilder från Sandra

Lite bilder från Björn Rosenström :)



Natti!

Glasvegas


Daniel! ♥

Nästa helg kommer Daniel hit :). Var över en månad sedan vi träffade så det ska bli jättekul :)



Kanske försöka läsa vidare lite snart då!

tj0


And heaven knows I'm miserable now

Sådär nu har jag haft mina tycka synd om mig själv, tveka på allt dagar och nu är det dags att ta tag i saker och vara glad igen :). Jag menar hur ledsen kan man vara när man tar en promenad i ungefär världens skönaste väder, och hur ledsen kan man vara när man lyssnar på smiths, det går ju liksom inte :). Men tycker bättre om tycka synd om mig själv dagar än hata mänskligheten dagar för att de är så grymma och förstör för allt och alla, för med tycka synd om mig själv dagar har jag chansen att själv kunna påverka...känns liksom inte lika hopplöst då =P Men om 50 minuter så är det dags att ta tag i pluggande BIG TIME men först blir det käk och en till promenad!  

Blev lite bilder under förra promenaden men kameran dog efter 5 bilder =/





Smiths *glädje?*



See ya all!

Längtar till sommaren!

Haha rolig fredagskväll man har då, sitter och uppdaterar bloggen hela kvällen typ... 
Längtar till sommaren då man kan sitta på gräset och solglasögonen åker på! Men nu när jag tittar ut genom fönstret så ser jag 1 dm nyanländ snö, vart tog våren vägen?  



Storsjöyran?

Doherty kommer till Östersund i sommar, men tyvärr är det alldeles för långt att ta sig dit, jättetråkigt! Hoppas han kommer till Göteborg till Where the Action is för dit ska både Coldplay och Glasvegas och om han skulle bli bokad så åker jag dit utan att tveka en sekund! Kan det bli mer ultimat? Don't think soo! 

 

Lite funderingar

Jag har verkligen beslutsångest för hur jag ska göra med allt. I höst ska jag läsa företagsekonomi, inte för att jag gillar det (jag faktiskt hatar ekonomi) men mest för att jag tror det är det man har användning för...Men då är frågan, ska jag bo kvar i Kalmar eller ska jag flytta hem och läsa ekonomi i 2 år?

Så som det känns just nu så är jag verkligen mer peppad på att flytta hem, men samtidigt så vet jag ju inte om det kommer vara en bra klass och skola i lkpg...men så kanske det lite kvittar om det är en bra klass eller inte, jag har ju fortarande mitt liv i Linköping...Jag menar tjejerna från kalmar kan jag ju faktiskt åka och hälsa på och fortfarande vara vänner med utan att behöva plugga här, för jag vill verkligen ha kvar de som vänner!
Men det ENDA jag har här i Kalmar är ju vännerna från skolan (och bror) och det är ju inte direkt att vi umgås så jätteofta längre utanför skolan. Jag tror det skulle kännas bättre om vi gjorde fler roliga saker ihop, för just nu träffas vi i stort sett bara när det har med skolan att göra. Kan iof ha att göra med den här sjukt jobbiga kursen....Och jag har verkligen inte varit den som tagit egna initiativ till att förbättra situationen så ska egentligen inte klaga...Har faktiskt varit ganska asocial och inte riktigt känt mig som mig själv den senaste tiden, men antar att det har med all stress att göra, och all tristess på dagarna och att jag inte trivs med mitt hem och ständigt längtar hem - denna ständiga hemlängtan... det påverkar min sinnestämning för mycket..

Men visst skulle det vara trevligt med lite fler fester tillsammans, det är ju ändå det universitetet lite ska handla om - att ha kul med sina universitetsvänner och inte bara pluggstressa! Hitta en bra balans mellan tråkigt och roligt, för nu är det ungefär 80% tråkigt och 20% roligt =P

Det som gör att jag orkar med det nu är att jag har helgerna (och musiken - tack gode gud för musiken!) att se fram emot då alla underbara människor kommer och hälsar på mig, annars vore det katastrof. Verkligen tur att jag lärt känna Jeccs med för annars vore det ännu värre då det är hon som oftast är duktig att ordna med utgång + att hon självklart är en underbar person med! Kalmar är jättevackert på hösten/våren men suger på vintern och jag är ju i stort sett bara här under vintern så lite fel stad att plugga i kanske =P.  

Ja fy, beslutsångesten är enorm, och snart är det dags att bestämma sig! Usch! Hmmms skulle iof kunna läsa en kurs här, byta lägenhet och sen se om det känns bättre, om inte flyttar jag hem... 



Bah Dumma Blogg

Den uppdaterar sig hela tiden, men felet ligger hos blogg.se så de ska åtgärda det snart har de lovat! =P. Frustrerande är det iaf när man vill lyssna på låtar genom bloggen :P
Bye!  

Broken love song




Hopplöst, hopplöst men också bra grejer

Usch allt känns så hopplöst och meningslöst, den här kursen känns faktiskt förjävlig och har tagit alla krafter från mig. Jag orkar inte med tentan på onsdag + redovisningar och allt annat skit som ska in..Och att jag dessutom måste försöka plugga in allt på engelska gör det hela ännu krångligare. När jag är stressad och ska skriva en tenta på hur många sidor som helst så blir jag blockerad när jag måste få ner allt på engelska, det blir liksom så mycket fokus på att bara komma på rätt ord så det blir bara ett enda stort stressmoment. Men tycker ju att man borde ha vant sig vid det här laget men icke! USCH! Och att det har blivit dålig stämning i vår grupp på senaste tiden gör ju inte heller grejen bättre...FY! Men nästa kurs så får vi skriva tentorna på svenska!!! Då är det juridik som gäller och en ny lärare så det ska bli lite intressant :)  

Men helgen då, jo då var ju tjejerna här och de är ju bara bäst och vackrast (!):). Var en jättetrevlig fredag med restaurangbesök. Lina, Cissi och Tess åt trerättersmiddag så de blev nog ganska mätta..Man får in sjukt mycket mat så man behöver ju inte gå hungrig där ifrån iaf :). Vi delade på en flaska vin rött och efter besöket på restaruangen tog vi en kvällspromenad till slottet. Efter det hem och försöka få iordning på madrassen, det var ett litet hål i den så tjejerna sov nog inte så jättebra där under natten hehe...:) Men jag tyckte det var lite underhållande iaf ;)


Lördag förmiddag var jätteslapp! Jag och Lina tog en promenad i solen på morgonen men resten av förmiddagen slappade vi och sedan åkte vi ner på stan och kollade på lite kläder och käkade lunch. Sedan hem och stressa för att hinna bli färdiga till kl 18 då Jessica hade sin födelsedagsfest :). Vi hann, OMG det trodde jag aldrig! Fyra tjejer som ska göra sig iordning i ett 16 kvadrats rum borde vara praktiskt taget omöjligt men nähää! Förfesten var trevlig, jag rockade loss med Martina och Maria i rummet med Saras kille som DJ, massa sköna låtar, mest gamla ^^. Sedan var det krogen och BJÖRN ROSEnSTRÖM - det är riktig nostalgi!

Tror nog detta kan vara den bästa låten :)


Allting var jättetrevligt, vi dansade mycket och så, men sen hamnade jeccs i slagsmål med en tjej, det blev ett polisförhör och Jeccs blev anmäld för misshandel (?) WTF. 

Men lite mer positivt! Jag längtar så galet mycket efter nästa helg!! För då kommer Daniel hit och då är kursen avslutad :). Ska bli riktigt underbart ♥. Och som vanligt, (ännu mer neggo) ingen nyhet men fatta vad jag längtar hem. Det känns ju aldrig bättre, jag vänjer mig liksom inte vid att vara här utan det enda jag tänker på är att få komma hem, trodde det skulle bli bättre efter några månader och att saknaden skulle avta lite men det blir bara värre hela tiden. Vissa dagar känns bättre än andra, men idag är en sån dag då allt känns mycket värre. Får se om jag verkligen klarar av att vara här i ytterliggare 2 år, det känns tungt iaf =P. Om det inte vore för kalmartjejerna skulle jag flytta hem direkt!

Pluggdags, kramar!    


Melodifestivalen

Hör ni några likheter?

Lyssna på refrängerna och jämför!

Melodifestivalen 2011



Melodifestivalen 1984


Skriver mer om helgen någon annandag, den har varit ganska händelserik men har ingen energi att skriva!

Snart kommer tjejerna :)

Slutade precis skolan. Vi hade seminarie och fick reda på att vi skulle hitta på en egen modell som beskriver management, vi fick 45 minuter på oss och sen skulle den redovisas inför klassen, tack för den!! Det är ju verkligen det man är peppad på att göra en fredagseftermiddag när man slutar klockan 18...Men men...

Snart kommer mina kära vänner hit och om cirka 1 timme blir det restaurangbesök! Är jättehungrig för bara hunnit äta några godisbitar på hela dagen så känner allt hur det suger i magen :) 

Meh såå ääää dä määäät...

Nu börjar helgen iaf!! Wiiie!!

Heyya! 


When your sparkle evades your soul

Hejjjee

Precis hemkommen från Berga. Som vanligt sitter vi hela dagarna och skriver artiklar, så mycket variation i livet existerar inte...Fast idag var det en liten extra bra dag för Marie hade med sig världens gulligaste små semlor och bjöd på och Charlotte hade bakat jättegod kladdkaka som mer påminde om chokladfondant, så världens ätardag blev det :) Imorgon kommer bli en stressig dag eftersom vi har jättemycket kvar att skriva men det är bara att stå ut!
I helgen kommer i alla fall brudarna bus hit ;) det vill säga Cecilia, Lina och Therese! De ska bo hos mig hela helgen *haha* Ska bli otroligt intressant hur det ska gå ihop sig men det löser sig nog på något sätt! På fredagen ska vi i alla fall ut och äta på restaurang och på lördag ska vi på stan och sen gå till Jessica på förfest och efter det blir det krogen och konsert med Björn Rosenström. Mycket trevligt!

Haha kolla på den här supergamla bilden på Cissi, Tess och mig! Kan inte minnas när den är tagen :)


Jag håller ju på med en fotobok, och fatta hur sinnesjukt frustrerad jag är just nu! När jag skulle skicka in boken i förrgår och använda mig av krediten som jag köpt så visade det sig att jag tydligen gjort boken i FEL format, FFS! Jag hade gjort boken i formatet Prestige kvadrat men krediten gäller för Prestige A4 så det var bara att börja om på allting igen. Hittills är 30 av 100 sidor färdiga. Usch då! Detta kommer ta en evighet....
Nu ska jag bara slappa och kolla på TV, ska förhoppningsvis hinna med att sitta med fotoboken lite och kanske till och med orka att ta tag i att svara på lite instuderingsfrågor. Och i bakgrunden lyssnar jag självklart på lite skön musik, som Counting Crows som ljuder i högtalarna just nu :)  


Byeee

Eliza Doolittle


IAmSam

Det har gått många bra filmer den här helgen, bland annat den sista färden och IamSam :). Verkligen sevärda!
Soundtracket från IamSam, fin låt ursprungligen gjord av Beatles


Nu märks det att det börjar bli vår! Igår var det ju jätteskönt ute så vårjackan åkte på och till och med det kändes för varmt, underbart! Idag har jag ägnat hela dagen åt att städa och slappat och lyssnat på musik på höög volym, hoppas jag störde grannarna jättemycket och att det verkligen hatade musiken :) ..

Jag förstår inte varför så många ogillar söndagar, jag tycker i alla fall det är en jättebra dag! Ett slags lugn hinner infinna sig olikt de andra dagarna...^^ Well, nu ska jag sammanfatta lite i en bok och sedan äta tacos (som vanligt) :)

Tja!


Heya

Var visst ett tag sedan jag skrev något, hela 2 veckor till och med - tiden går undan :) En anledning till att jag inte skrivit är att min internetuppkoppling har börjat strula så jag tappar uppkopplingen ungefär var femte minut vilket är otroligt frustrerande, men den främsta anledningen är att jag har så mycket att göra i skolan så jag finner varken tid eller ork till att skriva i bloggen. Men det är inte mycket som har hänt här, är ju tillbaka i Kalmar igen..Veckan här har i stort sett bara handlat om plugg - blä! Börjar känna mig väldigt trött på det här och motivationen är på noll, det blir liksom aldrig en enda lugn stund! Men bara 3 månader kvar sedan är det sommarlov!! Underbara sommarlov! Har tagit tag i ena kompletteringen eftersom jag var i Linköping under ett seminarie, bara en till komplettering sen är jag ifatt igen.

Jag har sökt in till några kurser till sommaren på distans, bland annat kriminologi och vittnespsykologi, hur intressant låter inte det? =)

Imorgon klockan 08 ska jag träffa Sara vid skolan och vi ska gå till Charlotte för vi ska vara hemma hos henne och skriva på arbetet hela dagen.. Och precis så kommer resten av veckan se ut, förutom på fredag då det är redovisning..Jag gillar inte att allt är på engelska, det blir så mycket dubbelarbete då, sedan gillar jag inte att redovisa på engelska och svara på frågor, men samtidigt är det väl bra att man lär sig lite mer avancerad engelska kanske...

Jag hoppas en god natts sömn gör att allt känns lite lättare imorgon, vissa dagar kan verkligen kännas så tråkiga. Kanske för att vi hade en 3 timmars föreläsning med en lärare som bara suckade hela föreläsningen och verkade skituttråkad, värsta föreläsningen i hela mitt liv, skulle kunnat somna 1000 ggr om =P. Nej dags att försöka sammanfatta några sidor i mowforth boken = huvudvärk! Men nu till något som inte ger huvudvärk: 

tj0

RSS 2.0