Lever för helgerna :)

Ja, vardagarna ser precis likadana ut och såhär kommer det se ut i ytterliggare 8 veckor. Föreläsningar på måndag/tisdag. Resten av veckan (tis-tors) så åker jag till Charlotte eller skolan och skriver vetenskapliga artiklar (typ 10 timmar om dagen) och på fredagar är det redovisning inför klassen om det vi kommit fram till. Så mycket mer spännande än så är det inte...Eventuellt nåt seminarium inslängt på torsdagen med. Så fritid existerar inte längre...

Men på helgerna iaf, då blir det lite variation - thank god! Alldeles strax kommer mamma och pappa och hämtar upp mig för sedan ska vi till Robin. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det märks :). Fick en inbjudan till en skidresa med mina Linköpingsvänner och det låter ju skitroligt! Inte för att jag åker skidor men just att hyra en stuga tillsammans med vänner och gå på afterski låter ju lätt värt det :)

Nu ska jag boka tvätttid, ha det fint alla :)   

Grattis!

Igår fyllde min farmor år :) Grattis! Hoppas din dag var bäst! =) 

Nu ska vi fortsätta plugga
Tjing :)

Lyckad helg!

Det var så jäkla kul igår :) Jag och Jeccs började förfesta hos henne vid 14-tidenoch började fixa iordning oss. Vi gjorde 2 rosa pantern drinkar var och det är såååå gott, smakar ungefär som världens godaste milkshakes. Vid 16-tiden gick vi vidare till 25-års festen men när vi väl kom fram så kom vi på att vi glömt presenten, haha! Så tillbaka igen för att hämta den...Sedan var det mat och vin och mycket prat. Vid 22-tiden åkte vi in till krogen Sandra och det var jättekul, flera olika dansgolv för alla smaker. Det var dansbandskampenkväll så banden som spelade på dansbandskampen var där. Jag såg Willez lite men efter fem minuter fick jag nog och gick till partybandet dansgolvet istället :). Vi dansade som galningar hela kvällen och vid 03-tiden var jag hemma, efter en lång promenad i högklackade skor så mina fötter gör skitont! Som tur var så var Daniel lika underbar som alltid och pratade med mig hela vägen!

Det var dyrt inträde 220 kr, men som tur var fick jag gå in gratis, yippieyay :) Känns jättebra idag att man inte brände så mycket pengar, för tycker aldrig att inträde till krogen är några roliga utgifter...Verkligen money for nothing ungefär :) Så en otroligt lyckad kväll med massa roliga människor! Tyvärr så glömde vi ta några bilder men hittade den här bilden från facebook iaf men med dålig kvalitet, men whatever! :)



Snart sovdags, imorgon börjar helvetesveckan...:( tj0!!

Helt förstörd

Den här kursen kommer förstöra mig totalt, första veckan avklarad, 9 more to go. Första veckan har varit förskräcklig iaf men nu är det HELG i alla fall, tack gode gud!

För en stund sedan var jag och Jeccs och handlade present till 25-åringen som fyller år imorgon. Blev ett "egetdesignat" blomsterarrangemang (hehe) med lila tema eftersom klädkoden är lila, så det blir nog bra. 

Imorgon ska jag hem till Jeccs vid 13 tiden och då börjar förfesten. Vi ska göra iordning oss lite tillsammans för att sedan gå iväg till festen och äta middag kl 16. På söndag ska jag bara ligga i sängen och inte göra ett dugg, måste ju vara utvilad till måndagen =P 

TV nu, Bye bye  

Cause all of the stars have faded away...

....just try not to worry, you'll see them someday

Jag VILL INTE läsa den här kursen, vill inte, vill inte, vill inte :(

SUCK och BLÄ

Världsbäst helg :)

Daniel har varit här i helgen och det har varit hur bra som helst! Han dök upp hos mig igår vid 12-tiden på eftermiddagen. Vi tog det mest lugnt och vilade lite för han var lite trött efter resan. På kvällen gick vi till table20 och åt mat och delade på en flaska rött. Gillar verkligen den restaurangen, den känns fin men samtidigt väldigt "casual". Vi satt på restaurangen i flera timmar och bara pratade, jättemysigt! Idag har vi också bara slappat, lagat lite käk och kollat på TV. Kul att han ville komma hit sådär spontant! Känns så skönt att inte haft några krav på sig alls den här helgen, inga måsten, men imorgon börjar det igen... 

Åh vad jag vill gå på konserter, ryser nästan när jag ser denna Oasis-konsert, vilken publik!:
MUSIK=KÄRLEK 
   

Annars skulle jag kunna tänka mig att gå på en Coldplaykonsert, bara för att låtarna är så vackra :)


Dags att ta en dusch sen se en film! Tj0000

En termin avklarad

Idag hade vi sista grejen på den här terminen, redovisning och opponering och det gick ju galant. Därmed är kursen tourism production system avklarad. Nu kommer vi istället gå in på ledarskap och management i en termin, inte alls mitt ämne, men det är väl bara att lida igenom. Är bara lättad över att denna kurs är över för den har varit ganska komplicerad och jobbig.

Snart är klockan 22 och då börjar det lite filmer, men tror det blir red dragon för har bara sätt slutet av den filmen så ska nog se hela nu...

Imorgon kommer Daniel hit! Ska bli skönt att bara umgås utan att känna att man borde plugga :) Jag hoppas vi kommer iväg till restaurang tabletwenty, skulle vara gott och trevligt..

Så allt är lugnt här, lyssnar lite på The Smiths, de är verkligen grymma...

GoodBye!  


Fotobok

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så håller jag på att göra en fotobok på 100 sidor där jag ska samla lite minnen under åren 2007-2010. Det är faktiskt jätteroligt att sammanställa alla bilder och jag tycker resultatet verkar bli bra. Här kommer några exempel på hur några av sidorna i boken kommer se ut:
 







Ser helt okej ut va?


Framtidsplaner

Idag träffades gänget på biblioteket för att skriva klart redovisningen till imorgon sedan gick vi och åt lunch på ett fik. Efter det gick jag och Jeccs på stan för att hitta något lila att ha på sig till festen nästa helg. Jag hittade en topp och ett par örhängen och så tänkte jag köra på lila nagellack och ögonskugga, blir perfekt! 

Vi diskuterade dessutom C-uppsatsen, haha är ju 2 år kvar men ändå, bra att vara ute med planeringen i god tid =)  Vi är jättetaggade på Karibien, Latinamerika samt Florida. Pratade om att kanske skriva om baksidor med turismen, såsom sexturism, drogturism, tiggeri m.m. Eftersom vi ska läsa Ekonomi så vet vi inte om ämnet blir godkänt men borde fungera, vi ska iaf ta kontakt med Annelie, programansvarige och diskutera det. Måste ju börja spara ihop pengar isf, så då blir det 2 somrar med mycket jobb! 

När vi pratade om utomlandsresor blev jag jättesugen på att åka iväg någonstans, egentligen mest på grund av värmen. Vilket ställe som helst skulle fungera bara solen lyser och det är varmt!!

Snorkling i Egypten för ett par år sedan:

Ciao

Blir så trött...

på att det är omöjligt att planera saker på det här programmet. Allting bestäms i sista minut känns det som. Jag vill ju veta schemat för hela terminen så man vet när man kan åka hem och så vidare, men nu har de bara lagt upp ett schema till den 4:e februari, suck! Det är nämligen såhär att Anna har födelsedagsfest den 5:e februari och det kan jag ju bara inte missa! Lite framförhållning va! plz! 

Anna har överlevt rockstar-ålder, nämligen 27 år! Och eftersom vi är så stört rockiga så måste det ju firas hårt! :) Om vi skulle vara lika bra på att spela elgitarr som vi är på luftgitarr så skulle vi vara världsbäst!


Sovdags, tjo å tjim

   

Kom tillbaka till Sverige =)

Bästa spelningen någonsin! Kan det vara en mysigare och bättre stämning? Kärlek i luften!

UNDERBART!

Översvämning

Det är översvämning i Brisbane och flera människor har dött. Sorgligt vad naturen kan ställa till med. Tycker däremot att den här bilden från aftonbladet är så fin, en man som räddar en liten känguru-unge, det finns kanske lite hopp om mänskligheten ändå...
kangaroo.jpg
Staden är omringad av vatten så det är inte konstigt att det blir sådan stor skada om en tsunamivåg sveper in.
Jag och Cecilia var där i juni för ett par år sedan.


Just nu kollar jag på en svensk version av Masterchef. Spännande att se vad Masterchef Sverige har att erbjuda men man ser direkt att kvaliteten på programmet inte alls håller samma klass som masterchef med Gordon Ramsey!!

Loca Loca

Kom nyligen hem från bror min och den hemfärden var inte ett dugg rolig. Att cykla på en stor bilväg i snöslask är inte att rekommendera. Var helt dyblöt när jag kom hem för att alla bilar som åkte förbi mig slaskade ner mig ordentligt, snyft. Dumt att det inte finns nån cykelväg den sträckan! Men nu är jag torr och varm igen så ska inte klaga :)

Strax ska jag göra mackor och sätta på lite te och börja läsa igenom artikeln som vi ska opponera på. Sedan träffa Jeccs för att gå till Charlotte och ordna med opponeringen. Det kommer nog ta sin lilla tid.

Så nu till ännu mer skit om king.com. De är verkligen bedragare. Var inne och kollade på vilka de största vinnarna var på scrabble och det visar sig att ingen vunnit mer än ca 3000 och det är ju j-vligt konstigt när de har cupturneringar som spelas hela tiden där första priset är över 5000 kr, alltså borde jättemånga ha vunnit minst 5000 kr, konstigt det där va? BLUFF som sagt. De låter ju säkert aldrig någon vinna utan tar tillbaka pengarna till sitt eget företag - usch!! 

Nu till nåt helt annat, och mycket trevligare...Nästa helg ska jag på 25års fest i Kalmar, ska bli jättekul! Inte för att jag känner han som fyller år men ändå :) Man ska ha något lila på sig och det är dåligt med lila, lite finare kläder i min garderob så det får bli en sväng till stan snart :)

Ha det fiiiint alla!! Pöss  

 

 


Otroligt bra!

Guess what, jag är tillbaka i Kalmar och skolan har satt igång stenhårt igen. Hade tenta idag och jag vet inte hur den gick flummade på som sjutton så kanske prickade man in något av det han sökte. Igår lämnade vi in artikeln för partnerföretaget och på fredag blir det stor redovisning och opponering. Men så nu till det bästa av allt, jag klarade förra tentan!!!(tack Daniel som hjälper mig med plugget). Inte ens långt ifrån VG, är så lycklig att jag slipper göra om tentan eller komplettera den! Det ska jag fira med att åka och handla, ska handla jättegoda grejjer och verkligen bara krypa ner i sängen, kolla på TV och äta massa godis, för idag har jag INGA krav på mig whatsoever :)

Det är väl ungefär så det ligger till.

Måste säga att det var underbart att vara hemma under "jullovet" blir som en slags rehabiliteringssemester från all stress när man kommer tillbaka till Linköping, men nu är man här igen. Vill att schemat för kursen ska komma upp så jag kan kolla om det finns några tillfällen att åka hem, längtar redan :).

För övrig så har jag suttit i fejd med king.com, de är idioter och vägrar svara på mina frågor, de svarar bara att de inte får ge ut några uppgifter om hur de arbetar osv. BLÄ! Annars så har jag blivit beroende av att göra en fotobok, är riktigt kul och tiden svischar förbi fort som bara den. Ska bli en fotobok med 100 sidor med lite resor,
fester osv från 2007-2010, riktigt skoj. Nu är det jättefint väder ut, vintern kan vara bra fin ändå. Här är en bild som Daniel har tagit, finaste bilden någonsin:










  















King.com varning! Spela inte på king.com, de är bedragare

Började spela på king.com för ett par dagar sedan. Det är en sajt med massa minispel där man kan vinna pengar. Jag övade en hel del på spelen och började sedan köra för pengar, satte in 50 kr. Det gick jättebra, jag låg etta och tvåa på jackpotturneringar och hade även gått vidare i en del cupmatcher. Hade stor chans att vinna ca 8000 kr, och jag var garanterad ca 1000 kr. MEN vad händer då? Jo de spärrar mitt konto och anklagar mig för fusk och kastar ut mig från alla turneringar, FYFAN vilka idioter! Samma sak hände för Cecilia när hon vann mycket pengar. De stänger alltså av personer som vinner för mycket, men så länge man förlorar verkar de vara otroligt hjälpsamma.. Så för att ha en chans att få upp kontot igen ska man skicka in en kopia på sitt pass, en förklaring OCH man ska rigga upp en webcamera där man ska spela in live när man spelar spelen så att de ser att det verkligen är jag på passet som spelar, haha vilket skämt. Så hejdå 8000 kr. Ett bluff företag är vad det är. Men på reklamen på TV:n verkar de ju så pålitliga. ALDRIG NÅGONSIN MER! Sedan ska jag sprida varningar över hela nätet så fler får höra hur dåliga de är och hur de lurar en så fort man blir duktig.

King.com varning 
Varning för king.com! 

    

Happy new year, happy new year

Så nu sitter jag och väntar på att potatisen ska koka färdigt, snart blir det potatismos med tillbehör om cirka sisådär 20 minuter, så istället för att sitta i köket och vänta otåligt så passar jag på att uppdatera bloggen lite :).

Det har ju varit julvecka med julafton mellandagar och nyår och allt sånt där. Det är ju en väldigt rolig tid på året då det händer många saker. På julafton var vi hos farmor och farfar och firade jul och farmor gör alltid så himla god vegetarisk mat till mig (matvrak) och denna gång var inget undantag, fantastiska kåldolmar och veggiepannbiffar, mycket uppfinningsrik. Fick jättebra julklappar, allt jag önskat mig, men problemet är ju hur jag ska få allt till Kalmar...:(. 

På juldagen var vi hos moster min och åt mat och spelade julklappshazard, det var skoj men kanske en aning rörigt ;) Många människor med lite alkohol i kroppen som ska spela ett spel är väl ingen superlyckad kombination men det funkade rätt bra ändå. Jag och Daniel vann en bok, en pannlampa, ljus och så var mormor snäll och gav mig en ögoncreme som jag ville ha :). Det var fight om vinet in till det sista men tror morfar och Viola vann den haha.. Fick jättebra med julklappar då med, alltid bra med pengar och ännu bättre nu när de går åt ordentligt =P. 

På annandag jul fyllde mamma år så då blev det firande med hela släkten samlad återigen. Vi gjorde en god marängtårta som faktiskt blev väldigt lyckad :).
 
På nyår var det fest, först lagade jag, Daniel och hans syster mat hemma hos oss och efter det åkte jag in till stan för att träffa mina kära vänner hemma hos Tessi! Blev en härlig fest där, sedan fyrverkerier vid borggården och efter det fest hos en annan, så som det ska vara så slutade festen halv 9 på morgonen, lite lagom sådär :)   

Igår var Anna och Kajsa här en stund, och idag gick jag och Anna på stan, först fikade vi på Espresso House sen kollade vi lite kläder, sedan träffade jag Dani på stan och vi fikade på chicolatta. Ganska nyligen åkte mamma och pappa hem, vi kollade lite på restaurang i vårt vardagsrum på sista avsnittet, ganska underhållande faktiskt - snacka om motsatser till varandra och vilka par!

Något helt annat - vacker video som man får lite fina känslor av och lite reslust med dessutom :)

Ha det fint alla, Tjo! 

RSS 2.0