The world is a book and those who do not travel read only one page


Abstinens

Jag har världens konsertlängtan för tillfället, var ju evigheter sen senast! Får lindra det genom att kolla på youtube. Både Wilco och Pearl Jam kommer till Sverige men bara till Stockholm...=/ Blir så omständigt att åka dit för bara några timmar, damn! Men de som jag helst av allt vill se för tillfället är Kasabian, de är ju bara för fantastiska så måste verkligen gå på en konsert med de :) Men de verkar mest rikta in sig på resten av världen förutom Europa under det närmaste halvåret :P Gillar dessa två akustiska versioner lite extra just nu:

Serge i Kasabian

Och så hela Kasabian:

Igår var en ganska jobbig dag, redovisning och opponering men det gick galant! Vi fick väldigt bra respons både från lärare och elever "Avslappnade men samtidigt väldigt professionella". Känns ju bra att höra att man ser  avslappnad ut när man i själva verket är skitnervös :). Förutom detta fick jag reda på att jag fick VG på ledarskapstentan, så allt går så bra som det kan! Däremot när vi skulle sitta med fältarbete försvann all energi så de timmarna var verkligen jobbiga speciellt eftersom tiden bara gick och då vi verkligen inte kom någonstans! Men kommer nog gå bättre efter julen sen :)

Häromdagen var jag ute med Jeccs på Harrys och vi pratade om allt och inget i flera timmar, var jättetrevligt och hoppas det blir mer sånt nästa termin! Annars har vi varit hemma en del hos Maria de senaste dagarna för att påbörja tänket med c-uppsatsen..!
  
NEDRÄKNING 6 dagar kvar tilll Paris :)  

Drinkify

En sajt som berättar vilken den ultimata drinken är beroende på vilken musik du lyssnar på, sweet!

www.drinkify.org

Shambles Baby & Deportees

Knappt hunnit förstå att det varit helg. Har ju haft fullt upp så har inte hunnit att slappna av och haft det så där helgskönt...Men däremot fick jag sova ut i söndags och det var ju evigheter sen senast! Idag har vi suttit i skolan hela förmidagen med opponering och redovisning och imorgon är det opponering och redovisning och sitta med fältarbetet! Annars handlar veckan mest om att försöka plugga till tentan som är nästa vecka, men efter det är det PARIS!

Precis nyligen blev jag inbjuden till en klubb  av en person från Babyshambles...Dessuom har en vän till peter lagt till mig som kompis på FB häromdagen, *naaaw* så pratat lite med honom, verkar schysst :) Alltid bra att få kontakter från andra länder om man vill resa runt lite mer! Den 18:e december är spelningen så passar ju inte så bra om man säger så, synd att man inte bor i London alltså, vill ju gå på klubbar där det spelas riktig livemusik och inte bara krogar med dansmusik! :P 

Shambles Baby! Typ världsbäst :)


I helgen spelade Deportees på HG i Ryd...Jag kunde inte gå, damn it! Daniel var där men han kom lite sent så hamnade för långt bak i kön så han hann inte komma in innan det tog slut, himla osis!! :( Hoppas de spelar fler gånger på HG för då ska jag lätt gå dit!! :)

Deportees. Nästan Sverigebäst :)


Ahajajaja

I started something I couldn't finish

I helgen var Daniel här (mycket trevligt) och vi planerade inför Paris resan, bara två veckor kvar tills vi åker! =) Ska bli riktigt skoj att hitta på något och komma ifrån Sverige några dagar. Vi kommer hem dagen innan julafton, sedan är det fullt upp med allt julfirande så mitten av december och framåt kommer vara bäst!

Den här kursen har hittills varit riktigt slapp faktiskt (!) Bara skrivit ett arbete och imorgon ska vi börja på fältarbetet för att försöka hinna klart så mycket som möjligt innan jul! Om två veckor är det tenta, men känns som man redan kan ganska mycket på den här kursen så det är chill :)

Jag har börjat leta ämne till C-uppsatsen, riktigt svårt att hitta ett bra ämne att skriva om. Ska ansöka om stipendium från Sida för att få skriva den utomlands men det är verkligen stenhård konkurrens..Fick hjälp från Kajsa med ett jättebra ämne och blev helt såld men när jag sedan gick in och läste om Guatemala blev jag riktigt tveksam, verkar inte vara ett bra land för turister direkt! Typ världens farligaste land!! Otur för var verkligen ett klockrent ämne!! Vågar man ta risken? Dunno! Så bara försöka hitta ett nytt ämne antar jag...Förslag nån? =)

Älskar(!) The Smiths

Så är det med allt...Tjosan

Kasabian...

är ett engelskt band som släppte sitt debutalbum 2004 och som har gjort några låtar som är grymma! Gillar bland annat dessa låtar, where did all the love go och underdog! :)


Idag har vi suttit på bibblan några timmar och skrivit arbete, gick bättre än vad jag trodde med tanke på att jag inte mådde nåt vidare. Missade ett seminarie som var obligatorisk pga det men det ordnar sig alltid ändå! Imorgon ska vi sitta hela dagen i skolan och fortsätta med arbetet. Går ändå ganska bra, har kommit en bra bit och ändå bara suttit några timmar de här dagarna så det känns sweet! I helgen kommer Daniel på besök så det blir nog en lugn helg :) Tjo

RSS 2.0