Sommarkänslor!

Får man av the Kooks! Gud vad jag älskar det bandet, man kan inte bli annat än glad av att lyssna på dem :) Att musik kan styra känslorna så mycket, om man känner sig lite nere är det bara att sätta på musik som älskas och alla jobbiga känslor är som bortblåsta och livet känns inte så jobbigt längre =) Jag har 5 sånna band som alltid får mig på bättre humör. Brittpop is the shit helt enkelt :D

NAIVE
"I'm not saying it was your fault                                                           
Although you could have done more
Oh you're so naive yet so
How could this be done
Your such a smiling sweetheart
Oh and your sweet and pretty face
In such an ugly way
Something so beautiful
That everytime I look inside
I know that she knows that I'm not fond of asking
True or false it may be
She's still out to get me"




Daniel har köpt playstation 3 och har blivit helt beroende av det..hmmm...Han och hans kompisar spelar hela helgerna och den lilla lediga stunden han har på vardagarna går år till resident evil 5, vad göra? Så nu sitter Daniel och spelar, medan TV:n pratar med honom och Daniel ropar tillbaka till TV:n (hans kompis Mickes röst låter genom tv:n så det känns som han är här och att tv:n lever typ, skitskumt..:) Än så länge har de kört i 9 timmar och fler timmar lär det bli. Jag som trodde tv-speltiden var över, ack så fel jag hade. 


Igår var det julfirande hos moster Annelie, det gick bra trots halsontet, har ingen feber så det är luuugnt... Vi åt gott julbord, hade julklappsutdelning och spelade julklappsspelet. Jag och Daniel vann en pepparkvarn, 1 dajmpåse, en chokladask, 2 filmer (ps I love you och into the wild), doftljus och skärbrädor, inte illa!! I julklapp fick jag en jättefin fruktskål och godisskål (ekologisk skål), en bordsduk, nya hörlurar till mp3 spelaren, strumpor och pengar! Superbra :) Det var jättetrevligt och vi kom inte hem förrens 22.30 på kvällen, så hela 8 timmars julfirande hann vi med :) Imorrn drar Annelie till Thailand, skapligt avis man blir när det är 14 minusgrader utanför dörren. Runt 28 grader är det i Thailand vid det här laget....och minst lika varmt hade vi det i Krabi och Phuket i Thailand för ca 1,5 år sedan! Tillbakalängtan:



Jag och Cissi var i Thailand under Songkran, det thailändska nyåret. Då såg det ut så här på gatorna! Sjukt roligt var det iaf, höjdpunkten i Thailand:

Självklart hade jag och Cecilia också vattenpistoler och blötte ner folk för fullt. Vi var dock lite korkade och åkte buss på flaket in till Krabi town andra dagen av Songkran, vilket gjorde oss till ett lätt mål att träffa, vi kunde ju liksom inte fly därifrån och det var trafikstockning så bussen stod ofta stilla...=P
Andra höjdpunkter från Thailand: Forsränning, De olika vackra öarna, grottor, vilda - tama apor (som inte är bundna), regnskog, sol, bad, vattenfall, jättegod mat, annorlunda, ganska billigt, exotism, flera trevliga människor. Nackdelarna: Alla prostituerade, djurplågeri, en del otrevliga människor (blev lite lurade), pedofiler, magsjuka, bränd av manet, många väldigt sjuka djur, barn som tigger, nerdrogade djur och människor, och turismexploateringen i form av förstörda korallrev, och alldeles för många turister på turistmålen..=P  Vad väger tyngst, nack eller fördelarna? Tydligen fördelarna!!  


Well well, nu är det käk som gäller!  Tjopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0