Välkommen tillbaka =)

Musse är tillbaka och lyckan är fullständig :) Mammas och pappas katt försvann för 9 dagar sedan men kom äntligen tillbaka nyss. Han har antagligen suttit inlåst i ett förråd för han är helt avmagrad och var utsvulten när han kom hem. Tycker så synd om honom! Rösten är hes och han kraxar fram små läten, sedan går han och vinglar med bakre delen av kroppen. Hoppas bara inte han får några framtida men. Vi läste att njurarna på katter kan kollapsa efter bara några dygn utan vatten, men förhoppningsvis har han tur. Vi ringde veterinären men de sa att vi skulle avvakta tills imorgon för att se hur han mår. Usch jag minns när Izra var inlåst i ett cykelförråd, de dagarna var rent ut sagt förjävliga! Tur att det gick så väl med henne och idag är hon frisk och glad!


Musse


På grund av missen har jag inte haft nån lust till plugg överhuvudtaget. Så imorgon blir det att stressa fram de sista uppgifterna för att sedan börja plugga till slutproven.

I helgen var jag iaf på kryssning! Det var skoj. Vi åt supergod mat på en väldigt fin restaurang med lite loungemusik. Vi tänkte förfesta i hytten men dumma Cinderella hade tagit bort taxfreen på båten - så irriterande...Så vi fick dricka all alkohol i baren istället. Som tur är kom vi alla undan skapligt billigt eftersom vi blev bjudna på en stor del av alkoholen. Mådde inget vidare dagen efter (sjösjuka självklart) men många goda drinkar och shots blev det..haha...3 öl, 4 glas bubbelvin, 1 banana daqiuri, 1 cuba libre, 1 smirnoff ice, 1 lakritsshot, 1 jägermeister shot, 1 lemon shot, 2 fishermansfriend shot och 1 tequila shot...Inte alls illa! Lite spel, lite dans och lite mingel blev det under kvällen...Trevligt, men det kommer nog dröja innan jag åker någon mer gång. Kände nog att det inte riktigt var min grej trots allt. Vi åkte partybåten där Färjan 1, 2 och 3 har spelats in, men såg varken Håkan, Glenn eller Antonio eller vad de nu heter hehe...=P Ganska skönt för den där kocken Glenn är skapligt irriterande och Håkan har verkligen 0 självuppfattning.

Idag firade vi min moster som fyller år! Grattis :)


TjoHejsan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0