Valborg

Valborg är det idag, och det kommer att firas med bästa vänner och en grill. Grillfest med andra ord :). Mucho Buena!! Awesome!! Mycket trevligt. Jag kommer däremot inte följa med ut ikväll, antar att det blir Harrys för tjejerna. Ska själv jobba hela helgen och orkar inte vara trött....Skulle vara trevligt om solen kunde titta fram men det ser mörkt ut på den fronten =P. AAAAHHH de där piratkopiorna på turkisk peppar från LIDL var inte alls bra, en sjukt stor påse och jag kan inte sluta äta dem!!!

Annars har det varit en lugn vecka. Mest jobbat, läst och längtat till staterna...Har köpt 2 guideböcker om Kalifornien och planerat lite. Häromdagen var vi hos Robin och skrev ut lite kartor och bokade biljetter till fängelseön Alcatraz. Det mesta är ganska färdigt känns det som...Vi har bokat flygbiljetter, hyrbil, hotellrum. Försäkringar är klara. Bestämt resrutt och hur länge vi ska vara på alla ställen. Kollat upp saker om San Francisco, hur man köper 3 dagars kort till kollektivtrafiken, hur man tar sig från flygplatsen till hotellet osv. Växlat pengar (iaf jag och mamma), köpt nya skor, kommit fram till att vi nog inte behöver ett internationellt körkort m.m. Det som är kvar är mest saker att köpa till resan, som en ny bikini, solglasögon och sandaler. Men det är grejer som man lika gärna skulle kunna fixa med i usa. Boka en vintur på Robert Mondavis vingård skulle vara nice att få klart innan, men samtidigt är det lite riskfyllt ifall det blir nåt fel när vi ska hämta ut bilen och inte hinner dit =P. Jag har i alla fall kommit fram till vilket superhotell vi har bokat i San Francisco! Mitt i smeten ligger det och nära till allt och hur bra är inte det? The Donatello heter det och ligger bara några minuter från Union Square. :)     

Förra helgen var det hippiefest/inflyttningsfest. Här kommer några bilder från FB. Ska fråga Anna om alla bilder någon dag, skulle vara lite kul att se dem ändå :) FLUMFLUM 

BTW vi slog vårt egna rekord på Musikquizet förra onsdagen!!! =D Det går framåt minnsann!

Time to Bada! TJOOOOOOO00000Ooooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0