Så sitter man här

och gör ingenting! Och så underbart skönt det är :). Jobbade över idag och nu är det äntligen fredag! Om ett par timmar kommer Dani hem och vi ska laga käk och kolla på film, härligt! 

Igår var Cissimissi här och vi lagade en jättegod Selleri/Tomatpaj med sallad och till efterrätt blev det glass . Hela kvällen ägnades åt TV-spel, tror faktiskt vi närmar oss slutet av Mario Galaxy 1. Märktes att vi körde för länge igår, hade ont i fingrarna hela dagen idag, hihi.

BTW så hade familjen Olsson/Lindgren musikintroquiz häromdagen, var jätteroligt och verkligen ett bra "spel" att köra om man gillar musik. Man väljer en varsin låt i tur och ordning och spelar upp den på Spotify. Personen som först vet vad det är för artist får ett poäng, sen är det nästa persons tur att spela en låt och den som får flest poäng vinner, skojsigt iaf. =) 

På måndag blir det kräftskiva här i Ryd, vi verkar bli ett trevligt gäng. Är Jag, Helen och Cissi som planerar den så då kan det ju inte bli annat än bra =) På kvällen blir det utgång på måndagsklubben för lite dans. Lite att se fram emot alltså!

Nu ska jag bara ligga i soffan och kolla på en film =) TjoHej!
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0