I would fall in love with Britain every day, with bridges, buses, blue skies...

♥ Sommar 2011: Jag och Cissi är verkligen inne på att åka till Glastonburyfestivalen nästa sommar så nu har vi något intressant att se fram emot. Tyvärr var alla biljetter till Readingfestivalen slutsålda och det är den sista festivalen som är möjlig för oss att gå på i England den här sommaren. Skulle dock varit grymt då Libertines återförenas där! Men Glastonbury är ännu grymmare, och stort med sina ca 177.000 besökare varje år. Självklart måste det vara bra band som spelar men i och med att det är flera hundra band så måste det ju finnas något intressant, och hey det är ju England och engelsk musik är ju bäst.. Var inne och kollade lite på flygbiljetter och det är billigt, runt 500 kr. Och om Cissi är på, skulle jag tycka det vore skitkul att vara iväg kanske 2,5 veckor och åka tåg från Skottland (Edinburgh) till Glastonbury (England) med flera stopp längsmed vägen och bo på hostels. Stoppen skulle väl ungefär bli något såhär skulle jag gissa på: Skavsta - Edinburgh - Glasgow - Manchester - Liverpool - Birmingham - Glastonbury - London - Skavsta. Skulle inte vara helt omöjligt, men änsålänge är det bara en dröm!

Annars är allt lugnt här i Ryd, inte hänt något speciellt alls de här dagarna! Lite jobb, mamma var över och fikade igår, tog en sväng till morfar men han var icke hemma. Imorgon ska vi spela wii efter jobbet, Marioparty kanske det blir, vem vet :) På fredag är det Kajsas Knaskalas och på Lördag drinkkväll/utekväll. Så allt rullar på som vanligt här.

I don't really know what "intellectual" means, but if it means you've got a desire to learn, you've got a desire to look for things that haven't been presented to you, then, maybe. I think that "intellectual" is quite an exclusive word. I think it's just for anyone that has a thirst or a hunger to improve themselves, or a yearning to escape from somewhere to get to a better place.

Peace, Love and Empathy

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du har ju precis kommit hem från värsta långtrippen...är du resegalen? hehe...Hörde att du kommit in på nån skola i Kalmar (?),farmor prata nåt om det.Får säga grattis till det,vad är planerna för livet med den skolan? Kram

Postat av: Angelica

Haha ja har ju precis kommit hem, men det här är planer som förhoppningsvis kommer ske nästa sommar så är ju evigheter tills dess! Jepps, kom in på turismprogrammet i Kalmar och är väl ungefär inom den branschen jag vill jobba i framtiden, typ paketera resor eller jobba som reseproducent eller något. Är lite osäker dock på om det är helt rätt utbildning då den här verkar rikta sig mest till personer som vill bli VD eller chefer inom turism, men det märks, ska åka dit och se vad det är iaf =)

2010-07-21 @ 15:29:18
Postat av: Sandra

Ja men det låter ju bra =) Aldrig tänkt på att bli typ reseledare eller nåt?

2010-07-23 @ 07:32:32
Postat av: Angelica

Njae inte direkt, reseledare verkar vara mest slitigt och dåligt betalt sen känns det som ett jobb som man bara har tillfälligt, i typ ett par år. Men det finns mycket annat intressant inom turism! Skulle förutom att paketera resor eller jobba som reseproducent kunna tänka mig att sälja resor på en resebyrå, verkar ganska trevligt! =) Allt bra med dig och familjen annars?

2010-07-23 @ 15:22:33
Postat av: Ingeborg

Festa lite åt mig också på Kajsas party! :)



Turismprogrammet låter jätteintressant, hoppas att det visar sig motsvara dina förväntningar trots allt :)

2010-07-23 @ 17:44:06
URL: http://fiskbulletankar.blogspot.com
Postat av: Angelica

Blir inte så mycket fest för min del utan mest firande för Kajsa, men jag kan fira lite extra för din skull =) Händer hos dig Ingeborg? =)

2010-07-23 @ 18:47:19
Postat av: Sandra

Okej,jag ville bli flygvärdinna ett tag...men typ allt som man inte fick hade jag haha,så det sket sig redan när jag läste om det.Jo allt är bara bra här,har äntligen en helt veckas semester,det är ju lite lyx =) Allt bra med er då?

Postat av: Angelica

Ja flygvärdinnejobbet har ju vissa konstiga krav, har de inte exempelvis att man måste vara en viss längd eller har de tagit bort det nu? Sedan tror jag inte det passar sig lika bra om man har familj. Jag tror man jobbar väldigt mycket i perioder och att man måste stanna på resmålet man flyger till, ibland flera dagar. Fast det kanske mest är så om man flyger långresor typ Thailand och så.. Men annars verkar det vara ett bra jobb =). Japps allt är fint här! Hur går det med graviditeten, känns det bättre nu? Skönt med semester, hoppas vädret blir bättre bara! =)

2010-07-26 @ 22:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0