Home sweet home

Är hemma i Linköping i ett par dagar, gutt! Jag ÄLSKAR att vara hemma! Har varit en del att göra i skolan, har haft grupparbete, redovisning och opponering och det gick väl okej! Vår grupp fick bra respons, kändes skönt eftersom gruppen innan fick världens utskällning av läraren och de verkade bli helt förstörda, typ likbleka :P Blev skitnervös efter det, är ju inte kul att bli helt förnedrad liksom....=P Hade tenta igår i 4 timmar, vet inte hur det gick men det märks om tre veckor...Nästa vecka börjar grupparbeten igen, samma visa om och om igen...=/ Bara en månad kvar sen är det föreläsningsfritt under några veckor. Den här terminen har ändå gått ruskigt fort än så länge, får gärna fortsätta så!

I helgen var mamma och pappa i Kalmar, blev mycket mat och världens filmmaraton, tror vi hann med 5-6 filmer eller nåt =) På lördagen gick vi på stan och shoppade kläder, nice helg!

I veckan ska jag kolla på vinterljusen och dricka massa glögg och försöka komma i julstämning :) Det är ju rätt mysigt med sånt där, däremot ogillar jag snö och kyla så är lycklig så länge snön håller sig borta...Snart blir det att laga käk med Cissi och slappa en hel kväll för en gångs skull =)

Norah Jones & Belle & Sebastian
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0