Exhausted

Idag är jag så utmattad. Tänkte faktiskt sova för natten alldeles strax. Sex veckor av stress och knappt någon sömn har satt sina spår och påsarna under ögonen har nog aldrig varit tydligare. MEN!!! Imorgon är det "sommarlov" och det kommer vara den bästa dagen på länge (sen spanien!).

Hade opponering idag på B-uppsatsen och vilken tur att vi hamnade i världens bästa seminariegrupp! Media management studenter är bäst, så sköna människor! Känns tråkigt att inte fortsätta att gå i samma klass för det har verkligen varit riktigt kul på grund av den lätta och glada stämningen. Vi har på grund av dem lyckats skrattat oss igenom allt det jobbiga även om läraren blev lite sur på att vi inte höll en akademisk nivå :P Men det har vi gjort i två år så va fan lite kul måste man få ha :) 

Efter att läraren tvingade oss att motivera varför just vi är värda ett VG så lyckades vi ro hem det iaf! Så har även avklarat detta år med högsta betyg i alla ämnen :) Då har man en högskoleexamen i ekonomi då, känns ju inte helt fel ändå även om den inte leder nånstans :P 


Jepp däcka på sängen, sov sött alla 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0